Новини ЗМІ

ФК "Олександрія": Долю матчу вирішив перший тайм

07:30, 5 травня 2014

СКФ «Буковина» (Чернівці) – ПФК «Олександрія» - 1:3 (1:3)

03.05.2014, 17-00, стадіон «Буковина», глядачів 1500, +19, поле 4

Арбітр – Володимир Новохатній (Київ)

Асистенти – Руслан Єрмоленко (Чернігів), Олексій Вітт (Київ)

Резервний – Андрій Нізола (Івано - Франківськ)

Інспектор ФФУ – Михайло Овчар (Івано - Франківськ)

 «Буковина»: Одольський, Жовтюк, Лисюк, Темерівський, Маковійчук – к/к, Ільїн, Орловський (Пислар, 75), Пантя (Немтінов, 57), Степанков (Гущин, 60), Найко (Подоляк, 46), Палагнюк.

Запасні: Бахтіяров, Косован, Головачук.

Головний тренер – Юрій Гій

 «Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Сидоренко (Шендрік, 26), Іващенко, Запорожан – к/к, Голенков (Бідловський, 62), Грицук (Чорній, 87), Старенький (Кіча,77), Микицей, Банада, Басов.

Запасні: Зарубін, Локтіонов,  Озарків.

Головний тренер – Володимир Шаран

 Попередження: Найко (17), Палагнюк (49), Ільїн 88) – Микицей (30)

Голи: В.Палагнюк (28) – О.Іващенко (14), С.Старенький (22), В.Грицук (31)

 З перших хвилин матчу олександрійці заволоділи ініціативою, раз за разом створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника. Вже на 5-й хвилині хорошу нагоду відкрити рахунок мали наші земляки. Після навісу з правого флангу, С.Старенький на лінії воротарської не влучив по м’ячу. Ще через хвилину, одноклубники вивели О.Іващенка віч-на-віч з голкіпером, але К.Одольський вийшов вперед і ліквідував загрозу. На 9-й хвилині хорошу можливість втратив капітан команди А.Запорожан, але після його потужного удару зі штрафного м’яч влучив у поперечину. Господарі ж відповіли лише одним кутовим, після подачі якого, В.Леванідов без особливих труднощів ліквідував загрозу. І вже на 14-й хвилині матчу, після навісу з правого флангу В.Грицука, О.Іващенко ударом головою відправляє м’яч в сітку воріт – 0:1.  На 16-й хвилині хорошу нагоду збільшити рахунок в матчі мав А.Голенков, який ввірвався лівим флангом в штрафний майданчик, але перетримав м’яч і захисники ліквідували загрозу. На 22-й хвилині В.Грицук підхопив м’яч в центрі поля, на швидкості ввірвався в карну зону, віддав пас на хід С.Старенькому, той з льоту пробив по воротах – 0:2. На 28 хвилині, після помилки захисників, В.Палагнюку вдалося зменшити відставання в рахунку - 1:2. Але олександрійці були рішуче налаштовані. На 31-й хвилині О.Іващенко отримав м’яч в штафному майданчику, але пробити йому завадили захисники. Олександр віддав передачу на В.Грицука, той технічно закинув м’яч за комір К.Одольському  – 1:3. На 36-й хвилині С.Старенький вийшов один-на-один з голкіпером, пробив низом, але голкіпер в падінні парирував цей удар.  Під завісу першого тайму футболісти «Буковини» виконали декілька кутових, але в усіх випадках В.Леванідов зіграв надійно.

Ближче до кінцівки першого тайму в Чернівцях пустилася злива, тому футболісти почали діяти на менших швидкостях. В другому таймі олександрійці продовжували атакувати ворота суперників. На 56-й хвилині О.Іващенко ввірвався в штрафний майданчик, обіграв декілька захисників, віддав передачу на В.Грицука, той на замаху прибрав захисника і з вигідної позиції пробив по воротах, але після удару  м’яч пройшовся поряд зі стійкою. На матч,в Чернівці, підтримати своїх улюбленців приїхало 5 олександрійських вболівальників.  В середині другого тайму футболісти «Буковини» створили небезпечний момент біля воріт В.Леванідова, але після удару О.Темерівського м’яч пройшовся в декількох сантиметрах над поперечиною. На що олександрійці відповіли майже стовідсотковим моментом, вивівши С.Старенького віч-на-віч  з голкіпером, але його удар пройшовся мимо воріт. Хороші можливості відзначитися після кутових мали А.Шендрік та С.Басов, але свої шанси вони не використали. Приємно здивували олександрійці виїзною грою проти одного із незручних суперників – чернівецької «Буковини», але долю матчу вирішили три кенжальні удари в першому таймі. 

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору