Новини ЗМІ

ФК "УкрАгроКом": Яка гра – такий і рахунок

07:23, 5 травня 2014

Зустріч «УкрАгроКом» – «Авангард» завершилася з рахунком 0:0.

  «УкрАгроКом» – «Авангард» – 0:0

 3.05.2014, початок 17.00, стадіон КСК «Ніка», Олександрія, оцінка поля 4, кількість глядачів 500, температура +23.

 Арбітр: Козиряцький М.С. (Запоріжжя)

 Асистенти арбітра: Соломчак Т.М. (Тернопіль), Наскалов С.В.(Мукачеве)

 Четвертий арбітр: Калита Р.М. (Кіровоград)

 Спостерігач арбітражу: Даневич М.І. (Київ)

 «УкрАгроКом»: Науменко, Степанюк, Ломко – капітан, Мамонов, Радевич, Даньків, Койдан (Батраченко, 60), Скарлош (Колесник, 78), Шестаков (Боровський, 46), Лозовий (Соломка, 81), Пономар.

 Запасні: Ніколаєв, Фальковський, Горбаненко.

 Головний тренер – Юрій Гура.

«Авангард»: Пуговкін, Ковальов  – капітан, Кравченко, Тищенко (Рєзніков, 46), Бринько, Войтенко (Швець, 67), Покотилюк, Ямполь,  Швидкий, Довбиш, Маленко (Козаченко, 55, Євланов, 85).

Запасні: Жданков, Доценко, Місюра.

Головний тренер – Яків Кріпак.

Попередження: Пономар (24), Науменко (86) – Козаченко (80), Швидкий (90+4).

Після нічиєї з аутсайдером першої ліги «Динамо-2» (останнє місце у турнірній таблиці)  у Києві, аграрії прагнули перемогти чергового аутсайдера – «Авангард» з Краматорська (передостаннє місце у турнірній таблиці) на своєму полі. Але гості, саме з міркувань свого небезпечного розташування у турнірній таблиці, теж розраховували на три переможних бали. Варто пригадати, що у першому колі у Краматорську 22 вересня 2013 року головківці виграли у «Авангарду», забивши єдиний гол у їх ворота. Тобто, команда з Донбасу прагнула реваншу. Це все і обіцяло не аби яку інтригу у цьому двобої. Нагадаю, що це був 26-й тур чемпіонату FAVBET Ліга 1.

Забігаючи наперед, відзначу, що інтриги, як такої, ми, на превеликий жаль, не побачили. Гра не залишила добрих спогадів про себе та позитивних емоцій. Важко щось розповідати про зустріч, коли вона закінчується з нулями на табло, та я таки спробую.

Перша небезпека виникла у воріт гостей. Це сталося на 1-й хвилині. Після передачі Сергія Шестакова справа, В’ячеслав  Койдан пробив головою, але вище воріт. З відповіддю краматорці не забарилися. Вже на 6-й – свою команду виручив Сергій Науменко після гострої атаки  футболістів з Донецької області. А на 19-й – Сергій Радевич зробив чудовий навіс з лівого флангу атаки у карний майданчик. Нажаль, С.Шестаков головою не дотягнувся до шкіряного. Оце, мабуть, і все, що запам’яталося у першому таймі. Номінальні господарі поля ніяк не могли пройти в’язку оборону приїжджих, а останні, в свою чергу, не змогли подолати опір оборонців «УкрАгроКому».

Вболівальники розраховували, що після розмов у роздягальнях головних тренерів команд зі своїми підопічними, гра у другому таймі буде цікавішою. Та так не сталося, як гадалося.

Ось найбільш гострі моменти. На 47-й – Олександр Бринько отримав точний пас та з вигідної позиції пробив вище воріт. А на 54-й – хрестовина врятувала гостей від голу після гарматного удару Богдана Боровського. Було ще декілька цікавих епізодів, але остаточний рахунок зустрічі так і залишився 0:0.

Наступну гру «УкрАгроКому» заплановано на 11 травня з «Титаном» на їх полі. Але враховуючи, що  Армянськ знаходиться у Криму, можливі варіанти.

В’ячеслав  Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, керівник прес-центру ПФК «УкрАгроКом»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору