Новини ЗМІ

Футболісти «Оболонь-Бровар» завітали до школи-інтернату!

12:41, 28 квітня 2014

25-го квітня футболісти і тренери ФК «Оболонь-Бровар» завітали у гості до школи-інтернату, який знаходиться у селі Мостище Макарівського району Київської області. Метою візиту була допомога діткам з різними вадами та популяризація і розвиток футболу в селах України.

В Мостищенському інтеранті навчаються діти з малозабезпечених сімей, а також сироти віком від 6-ти до 16-ти років.

Вихованці школи радісно зустріли гостей з Києва, обличчя дітей виблискували усмішками.

ФК «Оболонь-Бровар» передав інтернату різноманітні цінні подарунки для загального користування, а найголовніше — дітки отримали футбольні м’ячі та ігрову форму. Після вручення подарунків футболісти «біло-зелених» провели товариський матч з учнями школи. Поєдинок вийшов надзвичайно цікавим. Першими рахунок відкрили «пивовари», однак вже через кілька хвилин Мостищани рахунок зрівняли. Сергій Солдатов активно керував діями своїх хлопців, проте марно. Під завісу зустрічі команда Мостицької школи — інтернату забила другий м’яч у ворота Юрія Бровченка. Отже, фінальний свисток головного арбітра матчу Олега Мазуренка зафіксував вольову перемогу господарів:)

Після матчу футболісти «Оболонь-Бровар» провели невеличкий майстер — клас для юних спортсменів і сфотографувалися на пам’ять. Наостанок дітки пообіцяли створити власну команду, яка буде інтенсивно готуватися до наступної зустрічі з «оболонцями» і запевнили, що у подальших матчах двома пропущеними голами кияни не «відскочать».

ФК "Оболонь-Бровар"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору