Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта"-ФК"Полтава" 1:3

08:10, 28 квітня 2014

Гра розпочалася без розвідки господарі відразу кинулись штурмувати ворота полтавчан. Гості відповідали короткими контратаками і вже на 2-й хвилині Турчанов з лінії штрафного майданчика сильним ударом пробив по воротах охтирчан, та м’яч пройшов над перекладиною. Свій перший небезпечний момент «нафтовики» створили на 17-й хвилині: Роман Світличний гарно зробив навіс в штрафний майданчик, де знаходився Дмитро Зозуля, та нажаль у Дмитра не склалося замкнути цю передачу. За хвилину полтавчани отримали право пробити штрафний біля воріт «Нафтовика», загрозу відвів голкіпер господарів перекинувши м’яч через перекладину. На 25-й хвилині Дмитро Зозуля міг відкрити рахунок, здавалось що м’яч неминуче буде у сітці воріт, та воротар полтавчан Максим Кучинський зумів переграти Дмитра у цьому поєдинку.

Господарі мали ще одну непогану можливість відкрити рахунок на 34-й хвилині, але і на цей раз захист гостей зумів відвести небезпеку від своїх воріт. На 42-й хвилині після подачі кутового Світличним, біля воріт гостей зав’язалась боротьба, декілька ударів по воротах було нейтралізовано воротарем та захистом полтавчан, м’яч наче заворожений не хотів залітати у сітку. Крапку у цьому поєдинку зумів поставити Роман Світличний, який сильним ударом загнав шкіряного у рамку воріт. З відповіддю полтавчани не забарились, пройшовши по флангу Владислав Насибулін послав круглого господарям поля у роздягальню.

З самого початку другого тайму ініціативу в свої руки  взяли господарі поля, але захист полтавчан діяв чітко і до гострих моментів справа не доходила. Перший небезпечний момент біля воріт суперника господарі створили на 11-й хвилині, та воротар гостей парирував сильний удар Олексія Павелька. На 18-й хвилині гарний удар Дениса Васільєва було знешкоджено воротарем полтавчан. За хвилину гості проводять контратаку і Максим Зеленевич виводить свою команду вперед. Втративши рівновагу у грі охтирчани продовжують тримати ініціативу і штурмують ворота суперника. На 22-й хвилині Васільєву не вистачило декілька міліметрів, щоб м’яч залетів під поперечину після того як він пробив головою. За декілька хвилин Геннадій Пасіч мав нагоду зрівняти рахунок, та його удар з гострого кута було знешкоджено воротарем полтавчан. Міг оформити дубль Олексій Павелько, та його удар головою, після гарного навісу, був не зовсім точним і м’яч пройшов поруч зі стійкою воріт. Крапку у цьому матчі поставив капітан гостей забивши третій м’яч у сітку господарів поля під самий за навіс матчу. 

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «ПОЛТАВА» (Полтава) – 1:3 (1:1)
  26 квітня 2014р. 17.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»  1700 глядачів, температура +17.
Судді: Юрій Грисьо (Львів), Ігор Жосан (Херсон), Олександр Жуков (Харків).
Резервний арбітр: Артем Сорокін(Суми).
Делегат ФФУ: Вадим Анатолійович Нестеренко (Донецьк).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук-к, Єрмак, Циколія, Васільєв, Світличний(Вечтомов 74), Башлай, Павелько, Г.Пасіч(Зайчук 83), Є.Пасіч, Д.Зозуля(Вайда 76), Саванчук(Прокопченко83). Запасні: Лавренюк, Антонюк, Бояринцев. Головний тренер: Вадим Колесник. 
«ПОЛТАВА»: Кучинський, О.Зозуля-к, Бутенін, Парамонов, Чеботаєв, Турчанов(Піднебенной 28), Лісовий, Насибулін(Боровець 84), Шевчук(Даудов 81), Шаврін, Хобленко(Зеленевич46). Запасні: Копаліані, Фомич, Притиковський. Головний тренер: Ілля Близнюк.
Голи:Павелько(42) – Насибулін(45+1), Зеленевич(64), О.Зозуля(89).
Попередження: Чеботаєв(26).

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору