Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": Впевнений вихід із "чорної смуги"

08:08, 28 квітня 2014

ПФК «Олександрія» - ФК «Сталь» (Алчевськ) – 3:0 (1:0)
25.04.2014, 18-30,  КСК «Ніка», 1500 глядачів, + 16, поле 5 
Арбітр – Володимир Бондар (Харків)
Асистенти – Максим Левченко (Кривий Ріг), Володимир Шланчак (Черкаська обл.)
Резервний - Павло Почепецький (Дніпропетровськ)
Спостерігач арбітражу – Роман Гамаль (Чернівці)

ПФК «Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Кіча (Бідловський,53), Сидоренко, Запорожан – к/к, Шендрік, Старенький (Голенков, 75), Коломоєць (Локтіонов, 84), Микицей, Банада, Чорній (Зейналов,60).
Запасні: Зарубін, Іващенко, Озарків.
Гол.тренер – Володимир Шаран

«Сталь»: Ганєв, Тимофєєнко (Солдат, 53), Максименко, Ковальов, Хромих, Дегтярьов (Сікорський, 63), Колінс (Батіщєв, 72), Батюшин, Поступаленко (Леонов, 46), Трояновський, Акіменко – к/к.
Запасні: Піцан, Гордя, Єрмаков.
Гол.тренер – Вадим Плотников

Попередження: М.Максименко (29), Ю.Батюшин (48)
Вилучення: М.Максименко (86)
Голи: С.Старенький (44, 50), Бідловський (88).

Футбольний вечір на стадіоні «Ніка» розпочався з виступу вихованок школи моделей «Інтрига», які представили публіці свій новий танець.
На жаль, для підопічних В.Шарана, футболісти «Сталі» з перших хвилин матчу діяли активніше. Загалом боротьба за м’яч точилася в центрі поля, обидві команди часто помилялися, тим самим даючи рідкими випадами добиратися до воріт суперників. Першу ж небезпечну атаку олександрійці провели на 13-й хвилині. Після подачі в штрафний майданчик Є.Банади з правого флангу, першим на м'ячі опинився С.Старенький, який пробив головою по воротах, але поряд зі стійкою. Одразу ж «сталевари» відповіли гострою атакою, але удар А.Поступаленка пройшовся над поперечиною. До середини першого тайму олександрійці перехопили ініціативу, почали більше контролювати м’яч. На 36-й хвилині небезпечний момент створили футболісти «Сталі», після удару Є.Трояновського з кута штрафного майданчика, м’яч пролетів мимо воріт. Під завісу першого тайму олександрійцям вдалося розпечатати ворота «сталеварів». А.Запорожан віддав передачу на С.Старенького, той пройшовся по центру і із-за меж штрафного майданчика відправив м’яч у сітку воріт – 1:0.

Дебют у другому таймі краще вдався нашим землякам. На 49-й хвилині, після подачі кутового, А.Чорній пробив по воротах, але його удар було заблоковано, першим на добиванні опинився С.Старенький, який і подвоїв перевагу «Олександрії», тим самим оформивши «дубль». Слід зазначити, що саме в другому таймі, олександрійці діяли більш технічно, переконливо, раз – за – разом загрожуючи володінням Г.Ганєва. На 64 –й хвилині хорошу нагоду збільшити рахунок в матчі мав той же С.Старенький. Після подачі з кутового, Сергій із-за меж штрафної пробив по воротах, але цього разу м’яч пройшовся поряд зі стійкою. Хвилин за 15 до кінця основного часу, футболісти «Сталі» почали діяти більш активніше і при можливості атакувати ворота суперників, але їх намагання закінчувалися невдачею. На 87-й хвилині майже на лінії штрафного майданчику проти В.Бідловського було порушено правила і олександрійці отримали шанс на пробиття штрафного. Сам же потерпілий бездоганно виконав стандарт, довівши рахунок до розгромного – 3:0. 

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору