Новини ЗМІ

ФК "Славутич": Сумні нулі на табло

07:46, 28 квітня 2014

«Славутич» Черкаси – «Скала» Стрий  0:0 


Дата матчу – 26.04.2014 р.

30 туру. м.Черкаси. Центральний стадіон. 2200 глядачів. +18. Поле – 4. Початок о 17.00.

Арбітри: О.Москаленко (м.Київ), О.Сахно, В.Кислюк (обидва – Київська обл.).

Спостерігач арбітражу: В.Бурміч (м.Хмельницький).

 

«Славутич»: В.Мирний, В.Шопін, О.Тарасенко, О.Музика, О.Обревко, Д.Кошелюк (С.Чеботарьов, 69), Р.Мироненко (Д.Фаворов, 78), Я.Захаревич (О.Лобов, 78), В.Гонщик, О.Фабунмі (Є.Ушаков, 84), Р.Дацюк (Ю.Бушман, 66). Запас: А.Лєнчінков, О.Синьогуб. Тренер: Ю.Бакалов.

«Скала»: Д.Рильський, Д.Стасюк, Є.Аксінін (Е.Мись, 83), Ю.Антонів, Д.Пачкорія (В.Лазаренко, 68), С.Катана, В.Пришнівський, Л.Арвеладзе, А.Ковальчук (А.Маляренко, 61), І.Нистирюк (І.Коцюмака, 33), В.Цюцюра (В.Берест, 90+1). Запас: Р.Данкович, О.Домальчук. В.о. гол.тренера: В.Малик.

Попередження: О.Фабунмі (6), Д.Кошелюк (32), Р.Мироненко (78), О.Тарасенко (90+1) – С.Катана (44), Р.Арвеладзе (86), В.Пришнівський (87), Е.Мись (90+2).

 

Черкаський «Славутич» уперто  продовжує випробовувати на міцність своїх уболівальників. Вчергове у весняній частині Чемпіонату України підопічні Юрія Бакалова втрачають дорогоцінні очки. На цей раз кривдником черкащан стала команда з 17-го рядка турнірної таблиці.

Перший тайм не був багатим на події на смарагдовому полі Центрального стадіону. Двічі Ярослав Захаревич із дальньої дистанції перевірив реакцію голкіпера стриян Дениса Рильського. Біля протилежних воріт також була марною спроба Левана Арвеладзе зі стандарту вразити ціль.

Уже в компенсований перед перервою час півзахисник славутчан Роман Мироненко обвідним ударом з 25-ти метрів поцілив у поперечку воріт приїжджої команди.

Господарі поля активно розпочали другу половину гри. Проте, попри значну ігрову й територіальну перевагу,  у черкащан не клеїлася гра на передній лінії. Небезпеку несли дальні постріли Дмитра Кошелюка та Вадима Гонщика – в обох випадках шкіряна куля просвистіла біля правої стійки воріт «Скали». На 64-ій хвилині під час багатоходової комбінації славутчан Олавале Фабунмі ударом з розвороту влучив у голкіпера стриян.

За п’ять хвилин до завершення основного часу пройшла гостра контратака гостей – після удару Василя Цюцюри з кута карного майданчика голкіпер черкащан Віталій Мирний «витяг» м’яча з-під поперечки власних воріт. Господарі в боргу не залишилися: Олег Тарасенко головою скинув «смугастого» на Сергія Чеботарьова, який з убивчої дистанції вирішив пробити на точність, однак захиснику стриян Дмитру Стасюку вдалося вибити м’ча зі «стрічки».

На шостій компенсованій хвилині Євгену Ушакову вдалося вразити ціль, але за мить до цього боковий рефері зафіксував положення поза грою. Фінальний свисток увів у повний ступор гравців «Славутича» та глядачів на трибунах.

 

Юрій Бакалов, головний тренер ФК «Славутич»:

–  Команда, маючи беззаперечну територіальну перевагу, не змогла реалізувати нагод для взяття воріт суперника. Ми створили близько чотирьох стовідсоткових гольових моментів, але виконавча майстерність футболістів була на неналежному рівні.

У порівнянні з попередньою грою проти ФК «Тернопіль» у діях моїх підопічних відбулися позитивні зрушення – команда значно додала в конструктивізмі, проте нас підвела реалізація.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору