Новини ЗМІ

"Украгроком"-"Нафтовик-Укрнафта" 3:0

13:05, 20 квітня 2014

На перших хвилинах матчу охтирчани створили небезпеку біля воріт суперника. Дмитро Зозуля віддав гарну передачу на Зайчука, Владислав пробив по воротах, але удар вийшов не дуже сильним, і голкіпер аграріїв без проблем спіймав м’яча. Господарі відразу відповіли, Віталій Пономарь метрів з п’ятнадцяти пробив по воротах, але Вокальчук в стрибку спіймав круглого. Через три хвилини Євгеній Пасіч після передачі з флангу пробив головою по воротах, неточно. На 18-й хвилині Сергій Шестаков  зумів втекти від захисників «Нафтовика», і точним ударом відкрив рахунок в матчі.

За мить аграрії знову створили небезпеку біля воріт Вокальчука, після подачі кутового в карному майданчику декілька разів господарі намагалися вразити ворота, але охтирчани нейтралізували небезпеку біля своїх воріт.

На початку другого тайму Бровкін вийшов тет-а-тет з Вокальчуком, але Вокальчук був кращим в цьому епізоді, і зумів відбити м’яча.

На 64-й хвилині, після подачі з флангу, Віталій Пономарь з льоту влучно пробив по воротах, і рахунок став 2:0.

Наставник охтирчан намагався змінити ситуацію на полі, випустивши Євгена Радіонова, але саме Радіонов після чергової атаки,в боротьбі за м’яч, впав у карному майданчику господарів, але суддя сприйняв цей жест як симуляцію і показав жовту карточку, але Євген намагався оспорити цей момент, за що відразу отримав червону картку. І охтирчани залишилися в меншості.

Жирну крапку, під за навіс матчу поставив  Дмитро Бровкін, отримавши передачу від партнера, Дмитро влучно наніс удар по воротах, і рахунок в матчі став 3:0.

«УкрАгроКом» – «Нафтовик-Укрнафта» – 3:0 (1:0)

18.04.2014, початок 17.00, стадіон КСК «Ніка», Олександрія, оцінка поля – 4, кількість глядачів – 250, температура +19.

Суддівська бригада: арбітр – Новохатній В.В. (Київ), асистенти арбітра – Маланчук М.Б. (Чернівецька обл.), Найко О.О. (Чернівці), 4-й арбітр – Копієвський В.В. (Кіровоград). Спостерігач арбітражу: Біць М.Ф. (Львів).

«УкрАгроКом»: Науменко, Ломко – капітан, Покосенко, Мамонов, Радевич, Койдан (Боровський, 59), Степанюк, Скарлош (Даньків, 78), Шестаков, Горбаненко (Бровкін, 46), Пономар (Соломка, 72). Запасні: Ніколаєв, Любчак, Лозовий. Головній тренер – Юрій Гура.

«Нафтовик-Укрнафта»: Вокальчук – капітан, Єрмак (Пасіч Г., 67), Циколія (Семененко, 85), Васільєв, Світличний (Вечтомов, 84), Бояринцев, Башлай, Зайчук, Пасіч Є., Зозуля, Прокопченко (Радіонов, 52). Запасні: Лавренюк, Саванчук, Вайда. Головній тренер – Вадим Колесник.

Попередження: Ломко (25) – Родіонов (66).

Вилучення: Радіонов (74) – друге попередження.

Голи: Шестаков (18), Пономар (64), Бровкін (90+2).

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору