Новини ЗМІ

Переконлива перемога аграріїв

12:51, 20 квітня 2014

Матч «УкрАгроКом» – «Нафтовик-Укрнафта» завершився з рахунком 3:0.

 «УкрАгроКом» – «Нафтовик-Укрнафта» – 3:0 (1:0)

 18.04.2014, початок 17.00, стадіон КСК «Ніка», Олександрія, оцінка поля – 4, кількість глядачів – 250, температура +19.

 Суддівська бригада: арбітр – Новохатній В.В. (Київ), асистенти арбітра – Маланчук М.Б. (Чернівецька обл.), Найко О.О. (Чернівці), 4-й арбітр – Копієвський В.В. (Кіровоград).

 Спостерігач арбітражу: Біць М.Ф. (Львів).

 «УкрАгроКом»: Науменко, Ломко – капітан, Покосенко, Мамонов, Радевич, Койдан (Боровський, 59), Степанюк, Скарлош (Даньків, 78), Шестаков, Горбаненко (Бровкін, 46), Пономар (Соломка, 72).

 Запасні: Ніколаєв, Любчак, Лозовий.

 Головній тренер – Юрій Гура.

«Нафтовик-Укрнафта»: Вокальчук – капітан, Єрмак (Пасіч Г., 67), Циколія (Семененко, 85), Васільєв, Світличний (Вечтомов, 84), Бояринцев, Башлай, Зайчук, Пасіч Є., Зозуля, Прокопченко (Радіонов, 52).

 Запасні: Лавренюк, Саванчук, Вайда.

 Головній тренер – Вадим Колесник.

 Попередження: Ломко (25) – Родіонов (66).

 Вилучення: Радіонов (74) – друге попередження.

   Голи: Шестаков (18), Пономар (64), Бровкін (90+2).

 У рамках 24 туру чемпіонату FAVBET Ліга 1 «УкрАгроКом» приймав команду «Нафтовик-Укрнафта» з Охтирки Сумської області. Нагадаю, що у першому колі аграрії програли цьому колективу. Рахунок тієї зустрічі, що відбулася 8 вересня 2013 року у Охтирці – 1:0. Тому зрозуміло, що головківці прагнули реваншу. Це по-перше. А по-друге, після досадного програшу у Миколаєві, підопічні Юрія Гури будь що хотіли перемогти грізного суперника, що до звітного матчу займав п’яту сходинку у турнірній таблиці (аграрії були на десятому місці). Так воно і сталося. Але про все по порядку.

 Гру суперники почали якось обережно. Тому гостроти у самі перші хвилини не спостерігалося. Але на 7-й хвилині Віталій Пономар обікрав захисника гостей (біла форма) і пробив низом. Та удар був занадто слабким, тому голкіпер – він же капітан команди – Сергій Вокальчук легко зафіксував м’яча у своїх руках.

 З  відповіддю нафтовики не забарилися. Вже на 10-й – зліва Віталій Прокопченко робить передачу на Євгена Пасіча, який головою пробив по воротах. Та Сергій Науменко перевів шкіряного на кутовий, який ні до чого не привів. Запам'яталася і 12 хвилина, коли метрів з 30 до воріт В’ячеслав  Горбаненко пробивав стандарт. Він зробив чудовий навіс у карний майданчик.  Олександр Ломко пробив головою, але, нажаль, цього разу не точно. А хвилиною потому (на 13-й) вже В.Горбаненко міг забити гол. Він бив з близької відстані, але примудрився пробити повз ворота. Буває. У цей час охтирчани захищалися майже всією командою. А от швидких контратак в них не було. Проте, як на мою думку, було багато передач поперек поля. На такі зайві кроки гості марнували  час і аграрії спокійно контролювали ситуацію на полі. Роковою для приїжджих стала 18-та хвилина, коли після несподіваного відскоку м’яч  потрапив до швидкого Сергія Шестакова. Той вийшов віч-на-віч з воротарем С.Вокальчуком і низом відправив кулю у сітку воріт. Рахунок стає 1:0.

 Відігратися охтирчани намагалися на 27-й хвилині. Вони дуже хитро пробили стандарт, але С. Науменко прорахував цю ситуацію і врятував команду.  Окрилені успіхом, украгрокомівці шли вперед. На 28-й  – «пожежу» у карному майданчику «гасили» нафтовики. Вони впоралися достойно.  Було ще декілька напівмоментів у першому таймі, та на перерву команди пішли при рахунку 1:0.

Другий тайм розпочався з заміни  В’ячеслава  Горбаненка на Дмитра Бровкіна. І той вже на 50-й – міг подвоїти рахунок. Андрій Скарлош вивів Дмитра сам-на-сам з голкіпером… та Дмитро Бровкін пробив прямо у воротаря. А на 64-й – продуктивний Віталій Пономар з лівого флангу атаки пробив дуже-дуже потужно і точно у дальній кут низом і рахунок стає 2:0.

 Як не намагалися гості забити хоча би один гол, це їм не вдавалося. Доданий час у другому таймі склав 3-и хвилини. І на 90+2 Дмитро Бровкін довів усім, що він може бути джокером. Після того, як він отримав точну передачу з глибини поля, він так потужно пробив, що C.Вокальчук не мав ніяких шансів.

 Рахунок стає 3:0. Це була переможна крапка у цій цікавій дуелі футбольних команд.

 Ми дякуємо аграріям за цю яскраву перемогу напередодні Великодня і бажаємо їм подальших перемог!

 Наступну зустріч «УкрАгроКом» зіграє 25 квітня з «Динамо-2» у Києві.

 В’ячеслав  Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, керівник прес-центру ПФК «УкрАгроКом»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору