Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта"-"Геліос" 0:1

08:52, 14 квітня 2014

Матч розпочався з голу в ворота «Нафтовика». На другій хвилині матчу Євген Задоя подав кутовий, біля воріт господарів поля зав’язалась боротьба, в ході якої Віталій Собко зумів пропхнути м’яча в сітку воріт. Забивши швидкий гол харків’яни продовжили атакувати і тиснути нафтовиків не даючи їм можливості вийти за центр поля. Перший небезпечний момент господарі створили тільки на 18-й хвилині. Дмитро Зозуля гарно навісив на Вечтомова, Олександр пробив у дальню дев’ятку, та удар виявився неточним, м’яч пройшов паралельно воріт. Сильний удар Романа Світличного здалеку був також не точним, м’яч пройшов повз ворота.

На 28-й хвилині охтирчани отримали право пробити штрафний удар поблизу воріт суперника. Після подачі Світличного біля воріт сонячних зав’язалась боротьба, гарну нагоду зрівняти рахунок отримав Шандор Вайда, та його гарматний удар прийняв на себе захисник суперника і м’яч пішов на кутовий. 39-а хвилина Олександр Саванчук б’є по воротах, та удар вийшов не сильним і Денис Сидоренко бере цей м’яч без зайвих зусиль. В доданий арбітром час Вайда сильно пробив по воротах, воротар сонячних знову був на висоті.

Другий тайм розпочався за ініціативою «Нафтовика», але захист гостей розбивав більшість атак не даючи їх довести до завершення. На 14-й хвилині Олег Єрмак гарно навісив на Зозулю, який був біля воріт «Геліоса», Олександр пробив головою, та м’яч пройшов вище воріт. За хвилину мав шанс Світличний, але його сильний удар з гострого кута було перехоплено воротарем. Два гарних моменти зрівняти рахунок мав Зозуля: у першому його красивий удар в стрибку було переведено воротарем на кутовий, а другий удар пройшов мимо воріт. Харків’яни старалися грати на контратаках, але захист господарів розбивав їх у стадії зародження. Під кінець матчу Євген Радіонов, що вийшов на заміну, міг скоротити рахунок, але і ця спроба нічого не принесла, м’яч пройшов поруч зі штангою. В компенсований арбітром час міг відзначитись Денис Васільєв, та його сильний удар було перехоплено воротарем гостей. До закінчення матчу рахунок на табло так і не змінився.

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «ГЕЛІОС» (Харків) – 0:1
12 квітня 2014р. 17.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»  1100 глядачів, температура +7.
Судді: Денис Шурман (Київська обл.), Руслан Єрмоленко (Чернігів), Денис Марченко (Чернігів).
Резервний арбітр: Ярослав Пєсоцький(Суми).
Делегат ФФУ: Павло Анатолійович Брюхов (Донецьк).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук-к, Єрмак, Циколія, Бояринцев, Вечтомов(Є.Пасіч 62), Семененко(Васільєв 46), Павелько, Вайда(Радіонов 71), Саванчук(Г.Пасіч 58), Світличний, Зозуля. Запасні: Лавренюк, Прокопченко, Кісіль. Головний тренер: Вадим Колесник. 
«ГЕЛІОС»: Сидоренко, Пінчук, Луценко, Лобойко-к, Комарницький, Чучман(Романенко 60), Задоя, Панасенко(Ковальов 65), Пічкур, Собко, Качур(Давидов 74). Запасні: Рябой, Бредун, Мельник, Савін,. Головний тренер: Сергій Єсін.
Голи: Собко (2).
Попередження:Павелько (85) – Чучман (7), Лобойко (21), Качур (66).
ФК "Нафтовик-Укрнафта"



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору