Новини ЗМІ

ФК "Скала": ВКОТРЕ ПРОГРАЛИ В ДРУГОМУ ТАЙМІ І ПІСЛЯ СТАНДАРТУ…

08:24, 14 квітня 2014

13 квітня стрийська «Скала» провела другий виїзний календарний матч  у весняній частині змагань сезону 2013/2014 років.

 В Овідіополі суперником «малиново-зелених» була команда з Одещини – «Реал-Фарма». 

 «Реал Фарма» Овідіополь – «Скала» Стрий – 1:0 (0:0)

13 квітня 2013 р. 16 год. м. Овідіополь. Стадіон «Дністер». 11 градусів. 200 глядачів. Арбітр: Денис Резников (Дніпропетровськ). Асистенти: Юрій Вишневський (Київська обл.)  та Володимир Коротін (Київ). 4-й арбітр: В. Саік (Одеса). Спостерігач арбітражу: Сергій Морозов (Миколаїв).

«Скала»: Роман Данкович, Євген Аксінін, Юрій Антонів, Петро Стасюк, Дімітрі Пачкорія (Едуард Мись, 80), Станіслав Катана, Володимир Пришнівський, Станіслав Гончарук (Віталій Лазаренко, 58), Леван Арвеладзе, Андрій Ковальчук (Семен Бродський, 60), Василь Цюцюра.

В.о. головного тренера – Василь Малик.

Гол: Дмитро Владов (67).

Попередження: Владислав Клименко (89) – Станіслав Гончарук (21).

Звітний матч був для обох команд восьмим у їхній спільній історії. Команда з Одещини належить до тих суперників, яких «Скалі» досі ще не вдавалося перемагати в матчах першості України. Із семи попередніх поєдинків: 4 завершилися внічию і тричі стрияни поступалися. Різниця м`ячів: 5:12.

Програли стрияни  і цього разу. За результатом, але не за грою. Для «малиново-зелених» це був перший поєдинок під керівництвом нового виконуючого обов`язки головного тренера Василя Малика, який приступив до роботи лише 8 квітня, замінивши на тренерському містку Володимира Книша.

Перший тайм пройшов за відчутної ігрової переваги «Скали», яка з перших хвилин взяла м`яч під контроль і створила кілька небезпечних моментів. Вже у дебюті зустрічі арбітр не наважився призначити 11-метровий штрафний удар після ймовірного порушення правил на Василеві Цюцюрі. Хороший момент був у Андрія Ковальчука, якого вивели на завершальний удар, однак півзахисник «Скали» замість того, щоб пробивати, чомусь вирішив віддати передачу. У стійку влучив Леван Арвеладзе, а повторний удар виявився неточним.

За схожим сценарієм пройшов і другий тайм. «Скала» знову активно взялася до пошуку шляхів для взяття воріт овідіопольців. В одному з епізодів Дімітрі Пачкорія перевірив на міцність поперечину. Втратили чудові нагоди Василь Цюцюра та Станіслав Гончарук, якому асистував Ковальчук. У другому епізоді господарів врятував голкіпер, який відбив удар Гончарука буквально з 5-ти метрів. Вирішальною у матчі стала 67-ма хвилина, коли 24-річний новачок «Реал-Фарми» Дмитро Владов, який має досвід виступів у елітному ешелоні нашого футболу за одеський «Чорноморець», а в це зимове міжсезоння прийшов у команду з першолігового «Миколаєва», забив переможний гол. І знову вкотре це сталося після розіграшу стандарту (в даному випадку – кутового). Окрім голу, «Реал Фарма» мала ще три моменти і два з них після цих злощасних стандартів. А ще одну нагоду господарі змарнували на 85-й хвилині, після грубої помилки Євгена Аксініна, однак «Скалу» від другого взяття воріт врятував Роман Данкович.

Після цієї поразки «Скала» збільшила безочкову серію до шести поспіль поєдинків, у яких пропустила 10 голів, забивши при цьому лише один. Нагадаємо, востаннє стрияни брали очки у матчі 21-го туру, 9 листопада 2013 року, коли в домашньому матчі, завдяки єдиному голу Василя Цюцюри з пенальті переграли ФК «Карлівка».

На матч проти команди з Одещини Василь Малик виставив дещо інший стартовий склад у порівнянні з попереднім проти «Арсенала-Київщини». Так, місце у воротах посів Роман Данкович. Справа у захисті діяв Петро Стасюк, зліва – Дімітрі Пачкорія. Пара центральних оборонців: Євген Аксінін та Юрій Антонів. Лінію півзахисту склали: Станіслав Катана, Володимир Пришнівський, Леван Арвеладзе та Андрій Ковальчук. Попереду грала пара нападників Василь Цюцюра і Станіслав Гончарук.

Зауважимо, що через травми й надалі залишаються поза грою Дмитро Скакун, Назар Кміть, Ігор Коцюмака, Ігор Прокурор…

ФК "Скала"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору