Новини ЗМІ

ВАСИЛЬ МАЛИК – ВИКОНУЮЧИЙ ОБОВ`ЯЗКИ ГОЛОВНОГО ТРЕНЕРА ФК «СКАЛА»

11:20, 10 квітня 2014

8 квітня відбулася заміна на тренерському містку друголігової стрийської «Скали». Після дев’ятимісячної співпраці з головною командою клубу, 

пост головного керманича залишив Володимир Книш, який так і не зумів вивести «Скалу» на провідні ролі в національному чемпіонаті. До стрийського клубу Володимир Книш прийшов перед початком сезону 2013/2014 років. До цього працював у командах - як в Україні, так і закордоном. До переходу у «Скалу» він обіймав посаду головного тренера ФК «Академія» Кишинів (Молдова). ФК «Скала» дякує Володимиру Книшу за співпрацю і бажає всього найкращого у подальшій тренерській кар’єрі.

Як повідомила директор клубу Олександра Кравчук, засновники клубу на заміну Володимиру Книшу довірили цей відповідальний пост 45-річному наставнику Василеві Малику, який донедавна очолював команду з районного Миколаєва – ФК «Миколаїв»,  що грає в чемпіонаті Львівської області серед команд прем’єр-ліги. А до цього багато років працював у рідному Дрогобичі, спочатку як діючий футболіст, а згодом - як тренер місцевої «Галичини».

ФК «Скала» зичить новому виконуючому обов’язки головного тренера «малиново-зеленої» команди успіхів на тренерській ниві та подальшого творчого зростання!

 Наша довідка.

МАЛИК ВАСИЛЬ ІВАНОВИЧ.

Народився: 23 листопада 1968 року у Дрогобичі.

 Футбольна кар’єра:

Вихованець дрогобицької ДЮСШ. Виступав у командах: «Галичина» Дрогобич (з липня 1991 року по 2001 р. з перервою. В чемпіонатах СРСР за дрогобицьку команду провів 6 матчів). Виступав також за команди «Кристал» (Чортків), «Нафтовик» (Борислав), IKS (Ярослав, Польща), гравець команди ІІ ліги «Реформація» (Абакан, Росія.). Стажувався у сімферопольській «Таврії».

Тренерська кар’єра:

Головний тренер команд «Галичина» (Дрогобич), ФК «Миколаїв».

З 8 квітня 2014 року – в.о. головного тренера ФК «Скала» (Стрий).

Юрій МИХАЛЮК





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору