Новини змагань

"Олександрія" програє "Полтаві"

08:15, 7 квітня 2014

ФК «Полтава» (Полтава) – ПФК «Олександрія»  1:0 (1:0)
05.04.2014 р.  15:00, с.Копили, стадіон «Полтава» (штучне покриття), температура повітря -  +11, сонячно, глядачів - 700
Арбітр: М.Мітровський (Ужгород).
Асистенти арбітра: М.Маланчук (Чернівецька обл.), О.Найко (Чернівці).
Резервний арбітр: О.Говтвяниця (Полтава).
Спостерігач арбітражу: Є.Абросимов (Одеса).

ФК «Полтава»:  Кучинський, Зозуля к-к, Бутенін, Парамонов, Чеботаєв, Турчанов (Піднебенний,82), Лісовий, Насібулін (Шаврін,74), Зеленевич, А. Шевчук(Даудов,78) , Хобленко  (Фомич,64).
Запасні: Копаліані, Боровець, Притиковський.
Гол. тренер: Ілля Близнюк.

ПФК «Олександрія»:  Зарубін, Сухоцький, Кіча, Іващенко (Локтіонов, 69), Запорожан к-к, Грицук(Чорній(81,), Шендрік, Старенький( Голенков,67), Імереков, Микицей, Озарків (Зейналов,61).
Запасні: Леванідов,  Банада, Басов.
Гол. тренер: Володимир Шаран.

Гол: Лісовий (38) 

Попередження: Хобленко (22), Лісовий (57), Насібулін (71)

 Неприємно здивувало гостей рішення полтавчан перенести матч на стадіон «Полтава» в с.Копили  на футбольне поле зі штучним покриттям. Стадіон «Локомотив» перебуває на реконструкції.  Але був і позитивний фактор. На підтримку олександрійської футбольної дружини прибула і торсида футбольних фанів. Нагадаємо, що матч першого кола завершився мінімальною  перевагою олександрійців. Єдиний м’яч з одинадцятиметрової штрафної позначки  провів В.Грицук (32 хв.). В стартовому матчі другої частини чемпіонату «Полтава» в Чернігові завдала поразки  «Десні». Олександрійці ж на стадіоні «Ніка» переграли земляків з «УкрАгроКому»

Перша 10-ти хвилинка звітного матчу пройшла в рівній боротьбі здебільшого в центрі поля, але поступово гості захопивши ініціативу почали діяти більш конструктивніше на половині поля суперників.

Перший  небезпечний момент в матчі господарі створили тільки на 15-й хвилині, коли після подачі кутового з лівого флангу своєї атаки  м’яч дивом не влетів  у ворота Р.Зарубіна після декількох хаотичних ударів господарів поля. А  свій перший удар по воротах полтавчан олександрійці провели на 18-й хвилині. В.Грицук замикав багатоходівку з лівого флангу атаки «трьохкольорових». Його удар був сильним, але не точним.   
Ще в одному моменті близький до взяття воріт був О.Іващенко, але отримавши перспективну передачу з правого флангу він поквапився з ударом, пробивши вище воріт. А ще через дві хвилини  вже  Р.Зарубін відбив підступний удар після стандарту у виконанні господарів. А єдиний забитий м’яч у звітному матчі виявився несподіваним , як для гостей так і господарів поля. Футболісти «Олександрії» порушили правила майже на боковій лінії неподалік кутового прапорця і Н.Лісовий прямим ударом відправив м’яч у сітку воріт підопічних В.Шарана.

Другий тайм матчу проходив по тому ж самому сценарію, що і перший. Футболісти більше боролись за ініціативу в середині поля, а поодинокі контр-випади блокувались захисниками та безпомилково діяли воротарі команд-суперниць. В підсумку,  перемога господарів   з мінімальним рахунком, яка аж ніяк не влаштовує олександрійців. 

ІАЦ  ПФК»Олександрія»

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору