Новини ЗМІ

Володимир Лашкул: «Ажіатож у Черкасах перед кубковою грою неймовірний!»

07:52, 7 квітня 2014

У неділю, 6 квітня 2014 року у прес-центрі Центрального стадіону відбулася прес-конференція генерального директора футбольного клубу «Славутич» Володимира Лашкула та директора КП «Центральний стадіон» Володимира Ковальова.

Під час прес-конференції була надана детальна інформація стосовно процедури організації продажу абонементів на домашні матчі чемпіонату України сезону 2013/14 років за участю команди «Славутич»: проти  ФК «Тернопіль» (18.04.2014 р.), «Скала» Стрий (26.04.2014 р.), «Сталь» Дніпродзержинськ (17.05.2014 р.), ФК «Карлівка» (06.06.2014 р.) та реалізації квитків на півфінальний матч розіграшу Кубку України між командами «Славутич» (Черкаси) – «Шахтар» (Донецьк), який відбудеться 07.05.2014 р.

 Прес-конференцію розпочав генеральний директор ФК «Славутич» Володимир Лашкул:

– Перед нами постала проблема як правильно організувати продаж квитків на матч «Славутич» – «Шахтар». Ажіотаж у місті неймовірний, проте наш стадіон має близько  10 тисяч сидячих місць. Футбольним клубом була проведена велика робота щодо процедури продажу квитків не лише на кубковий поєдинок, а й реалізації абонементів та квитків на матчі Чемпіонату України.

 Далі директор департаменту маркетингу, комунікацій та зв’язків з громадськістю ФК «Славутич» Віктор Яременко розповів про процедуру продажу квитків та абонементів на матчі Чемпіонату та розіграшу Кубка України.

 В свою чергу директор КП «Центральний стадіон» Володимир Ковальов запевнив усіх присутніх, що спортивна споруда буде готова прийняти матч високого рівня. Директор стадіону повідомив, що вже зараз ведеться планомірна підготовка до півфінального матчу Кубка України, з врахуванням досвіду проведення матчу 1/4 фіналу національного Кубка.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору