Новини ЗМІ

"Гірник-Спорт" - "Тернопіль" 2:2

07:40, 7 квітня 2014

Волею календаря, вдруге поспіль „Тернополю” доводиться грати центральний матч у турі. Втім, якщо перший іспит підопічні Василя Івегеша склали на „відмінно” обігравши свердловський „Шахтар”, то цього разу здобути трьох очок не вдалося. Втім, разом із тим не можна й сказати, що обидві граючі команди не заслужили найращих відгуків. Сама гра цілком виправдала свій високий статус, а суперники довели, що вони достойні один одного.

Розпочали команди без розвідки. Першими намагалися захопити ініціативу, та перевести гру на половину поля господарів наші земляки. Виділявся особливою активністю Ігор Худоб’як, який у цей день святкуав свій День Народження, та намагався „чіплятися” за всі м’ячі попереду. Міг виводити фактурний нападник „Тернополя” свою команду вперед – у одному з випадків після виграної верхової дуелі удар Ігоря заблокували захисники, у іншому – після відкидання від Гаврилюка, постріл фактично з лінії штрафного майданчика прийшовся вище воріт. Його час прийде пізніше, у другому таймі. А господарі тим часом, ближче до середини тайму вирівняли гру, і за рівних шансів зуміли використати свою нагоду.

Ігоря Кирієнка повним обсягом наші захисники втримати так і не зуміли. На 27-й хвилині кращий форвард другої ліги скористався передачею партнера, та ударом із розвороту фактично з лінії штрафного майданчика поцілив у верхній кут воріт Плетеницького – 1:0. До честі тернополян, пропущений гол загалом не сильно змінив картину гри, і ще в першому таймі гості відігралися. Роман Гаврилюк виконував флангову передачу зі стандарту, захисники господарів вибили м’яча в район 16 метрів, звідки пробивав Мединський, а Богданов підкорегував політ. У підсумку Ситніков був спійманий на протиході, та м’яч від стійки перетнув лінію воріт – 1:1.

Вже перед самою перервою сталося те, чого найбільше не люблять команди – наші земляки отримали так званий „гол у роздягальню”. Зв’язка Кирієнко-Корольков знову спрацювала проти нашої команди. Останній після передачі від партнера п’яткою відкинув м’яч під удар першому, а той у свою чергу із вбивчої позиції просто розстріляв ворота Плетеницького – 2:1.

Друга половина гри пройшла більш спокійно. Могли вже в дебюті тайму „добивати” своїх суперників „гірники” – вихід віч-на-віч когось із гравців команди виграв у свого візаві Плетеницький. А забили тернополяни в середині тайму: Роман Гаврилюк вирізав передачу на Худоб’яка, який з лівого флангу на швидкості увірався у штрафний майданчик Ситнікова, та точним ударом забиві свій перший гол у складі „муніципалів”. Ще більш приємно те, що відзначився форвард у своє особисте свято, чим отримав приємну можливість приймати првітання від своїх партнерів по команді за подвійним приводом.

Ближче до завершення зустрічі гра заспокоїлась – віддавши сили на футбольному полі, гравці зимрилися із нічийним підсумком. Який, фактично, краще всього відобразив події на футбольному полі. За тої гри, яку показали опоненти – цілком справедливим є той факт, що знаходятсья вони поруч на щаблях у верху турнірної таблиці.


 

„Гірник-Спорт” – „Тернопіль” 2:2

Гірник-Спорт”: Ситніков, Нелін, Шульц, Моісеєнко, Дячук (Горобець, 78), Герасимець (Білоусов, 85), Корольков (Чмеленко, 59), Лугачов, Голядинець, Новиков (Клімаков, 69), Кирієнко

Тернопіль”: Плетеницький, Курило, Атласюк, Клекот, Дубчак, Кондзьолка, Гаврилюк (Гром’як, 90+5), Богданов (Куріцький, 90+2), Мединський (Полянчук, 77), Чорний, Худоб’як (Тарабалка, 87)  

Голи: Кирієнко 27, Корольчук 45+2 – Богданов 39, Худоб’як 68

Попередження: Корольков, Лугачов – Кондзьолка, Тарабалка

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору