Новини ЗМІ

Василь Продан: «Я прийшов до дуже амбіційного клубу»

09:38, 1 квітня 2014

Один із новачків «пивоварів» і кращий бомбардир команди у зимове міжсезоння погодився надати невеличке інтерв’ю офіційному сайту клубу

 

Василю, розкажи, як відбувся твій перехід до ФК «Оболонь-Бровар»?

 У мене закінчився контракт з «Реал-Фарма» і після новорічних свят до мене подзвонив Олег Миколайович Мазуренко та запропонував спробувати свої сили у футболці «біло-зелених». Я відразу ж погодився.

За тобою, напевно, слідкували й раніше та вже мали певне уявлення про твої ігрові характеристики?

Думаю, що так. До того ж, я спілкувався з деякими людьми, які розповідали мені про «Оболонь-Бровар» дуже хороші речі. Тому я також мав позитивне уявлення про клуб ще до того, як перейшов до стану команди.

Твої очікування виправдалися?

Миттєво і на сто відсотків. Мені відразу все сподобалось. Я був приємно вражений атмосферою у колективі, умовами, тренувальним процесом і тренерським підходом до справи. Все просто чудово.

Василю, ти став кращим бомбардиром команди під час зимової перерви з вісьмома голами. Це мабуть зайвий раз підтверджує, що зрозуміти філософію гри та налаштувати продуктивний зв’язок із партнерами на футбольному полі тобі вдалося легко?

Так, звичайно. Тренування проходять дуже цікаво. Все набагато краще, аніж в інших клубах, у яких мені доводилося бути. Тут усе більш по-європейськи. Наприклад, на тренуваннях акцент робиться більше на роботу з м’ячем. «Оболонь-Бровар» сповідує атакувальний стиль, який мені дуже до вподоби, тому я відчуваю себе комфортно на футбольному полі.

Є цікавий факт, що раніше тобі доводилося забивати голи у ворота «пивоварів». Щоправда, це була друга команда тоді ще ФК «Оболонь», яка виступала у другій лізі…

Так, є такий факт (усміхається). Тоді я виступав за «Реал – Фарма». У матчі в Южному мені вдалося забити два м’ячі і ми перемогли 2-1. А коли грали у Бучі я вийшов на заміну, віддав гольову передачу і забив гол. Тоді ми тріумфували з рахунком 2-3.

… сама доля ніби натякала тобі, що з «біло-зеленими» у тебе складаються особливі стосунки…

Це точно. Цікаво й те, що я пересікався на футбольному полі з Олегом Миколайовичем Мазуренко ще коли він був гравцем. Тоді я захищав кольори «Дністра» і приїжджав на «Оболонь-Арену».

Василю, що особисто ти очікуєш від виступів команди у другій частині чемпіонату?

Надіюсь, що будемо перемагати у кожному матчі. Від себе можу сказати, що зроблю усе можливе, аби цих перемог було якомога більше, а вболівальників закликаю приходити на стадіон та підтримати команду! Я прийшов до дуже амбіційного клубу, тому вірю у те, що ми будемо рухатись лише вперед!

OGI_9689

ФК "Оболонь-Бровар"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору