Новини змагань

Сергій Ільїн: «Найголовніше те, щоби ми вдало зіграли і у наступних матчах» У матчі з «Олімпіком» єдиний гол у складі чернівецької «Буковини» забив 27 – річний півзахисник Сергій Ільїн. Зазначимо, що

08:24, 31 березня 2014

Сергій Ільїн: «Найголовніше те, щоби ми вдало зіграли і у наступних матчах»


У матчі з «Олімпіком» єдиний гол у складі чернівецької «Буковини» забив 27 – річний півзахисник Сергій Ільїн.Зазначимо, що Сергій захищав кольори нашої команди у сезоні – 2009/2010, а після цього виступав у чернігівській «Десні», тернопільській «Ниві», ФК «Елгава» (Латвія) та пограв у аматорському колективі Івано – Франківської області «Гуцульщина» (Косів). Цього року Сергія знову заявили за «Буковину».

«Я розумію те, який важливий гол забив. Завжди приємно забивати у подібних поєдинках. Цей гол присвячую своїй донці та, зрештою, усім буковинцям. Щодо результативного удару, то після подачі я побачив, що мяч летить на мене та завдав влучного удару. Добре, що допоміг команді. Хлопці старалися та билися полі. Більшість футболістів нинішньої «Буковини» - місцеві, тому добре знають одне одного. Найголовніше те, щоби ми вдало зіграли і у наступних матчах», - зазначив  після гри у розмові з клубною прес – службою Сергій Ільїн.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору