Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта"-"Авангард" 0:0

08:18, 31 березня 2014

Весняну частину 23-го чемпіонату України з футболу «Нафтовик-Укрнафта» розпочав домашньою грою з краматорським «Авангардом». Команду «нафтовиків» на поле вивів новий капітан - Сергій Вокальчук.   Матч розпочався гострими атаками господарів, але як не прикро, та результату ці атаки не принесли. Вже на другій хвилині матчу Вайда та Радіонов мали гарну нагоду відкрити рахунок, та не зрозуміли один одного в штрафному майданчику гостей, і момент було згаяно.

Вже за хвилину Олександр Саванчук, отримавши передачу, в стрибку, через себе, пробив прямо в дев’ятку, але воротар гостей Дмитро Пуговкін зумів відбити м’яча. Мав гарний момент Дмитро Зозуля, але м’яч посланий ним у ворота суперника було переведено на кутовий. На 13-й хвилині Олег Єрмак з кутового гарно закрутив м’яча в сітку воріт, але голкіпер гостей проявив справжню віртуозність і зумів в стрибку взяти цей м’яч. При падінні Дмитро Пуговкін сильно вдарився у стійку воріт, але після огляду лікарем команди, продовжив гру. Десь з середини тайму гра поступово почала переміщатись до воріт «Нафтовика». На 26-й хвилині Сергій Козаченко, отримавши навіс, пробив головою по воротах господарів поля, але м’яч пройшов поруч зі стійкою. Далі гра проходила на зустрічних курсах, атаки створені командами розбивались об лінію оборони суперника. Мав нагоду відзначитись Євген Радіонов, та його удар був не точним. Вже в доданий арбітром час Роман Світличний отримав гарну передачу і сильно пробив по воротах, та Дмитро Пуговкін зумів перевести м’яч на кутовий.

Друга половина гри розпочалася активною навалою господарів поля, суперники відповідали короткими контратаками. Але поступово запал у команд згас і гра перейшла в спокійне русло зрідка радуючи вболівальників небезпечними моментами. Можна навіть сказати, що ця половина зустрічі була за воротарями обох команд, які своєю майстерністю втримали рівновагу поєдинку. На 8-й хвилині Зозуля сильно пробив по воротах, Пуговкін взяв м’яч. 10-а хвилина – Єрмак з кутового закручує прямо в сітку, та Пуговкін відбиває м’яча, на добиванні Дмитро знову стає кращим. 38-а хвилина – штрафний удар посланий Єрмаком прямо в ворота ліквідовується голкіпером гостей. На 23-й хвилині, скориставшись помилкою захисту господарів поля, Антон Маленко проходить з центра поля до штрафного майданчика «нафтовиків», здавалось, що гол буде неминучим, але капітан господарів проявив справжню майстерність і врятував команду. В доданий арбітром час використавши помилку Бояринцева, Станіслав Печенкін вийшов сам на сам з голкіпером господарів, але останній знову зумів врятувати команду від здавалось би неминучого голу. Отже завдяки майстерності голкіперів обох команд гра так і закінчилась з рахунком 0:0.

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «АВАНГАРД» (Краматорськ) – 0:0
29 березня 2014р. 16.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»  1300 глядачів, температура +3.
Судді: Олексій Драчов (Чернігів), Руслан Єрмоленко (Чернігів), Денис Марченко (Чернігів).
Резервний арбітр: Ярослав Пєсоцький(Суми).
Делегат ФФУ: Геннадій Юрійович Літвінов (Луганськ).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук-к, Єрмак, Циколія, Бояринцев, Вечтомов, Башлай, Зозуля(Павелько 75), Вайда, Саванчук(Г.Пасіч  80), Світличний, Радіонов(Прокопченко 68). Запасні: Лавренюк, Є.Пасіч, Васільєв, Семененко. Головний тренер: Вадим Колесник.
«АВАНГАРД»: Пуговкін,Ковальов, Кравченко, Візавер-к, Тищенко, Войтенко(Покотилюк 77),  Швець, Печенкін(Бринько 90+2), Швидкий, Свиридов(Довбиш 57), Козаченко(Маленко 66). Запасні: Жданков,Доценко. Тренер: Яків Кріпак
Попередження:Саванчук(26) -  Швець(40), Тищенко(73).

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору