Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": Дружба дружбою, а очки потрібні всім

08:12, 31 березня 2014

 ПФК «Олександрія» - ПФК «УкрАгроКом» - 2:1 (1:0)
28.03.2014р., 17–00, КСК «Ніка», 2500 глядачів, + 13, поле 4
Арбітр – Юрій Грисьо (Львів)
Асистенти арбітра – Богдан Бучинський, Борис Трач (обидва Тернопіль)
Резервний – Віктор Копієвський (Кіровоград)
Інспектор ФФУ – Ігор Павленко (Вінниця)

«Олександрія»:  Зарубін, Сухоцький, Кіча (Коломоєць, 77), Іващенко (Локтіонов, 69), Запорожан – к/к, Грицук (Чорній,89), Шендрік, Старенький, Імереков, Микицей, Озарків (Банада, 68).
Запасні: Леванідов, Полярус, Басов.
Гол.тренер – Володимир Шаран

 «УкрАгроКом»: Науменко, Любчак, Мамонов, Покосенко, Ломко, Степанюк, Батраченко – к/к (Койдан, 66), Горбаненко (Боровський, 80), Соломка (Лозовий, 62), Скарлош, Пономар (Фальковський, 81).
Запасні: Ніколаєв, Даньків, Радевич. 
Гол. тренер – Юрій Гура

Попередження: С.Старенький (71) – Ю.Степанюк  (45), Є.Лозовий (78), А.Скарлош (86), С.Любчак (90+2) 
Голи: В.Грицук (37) , С.Старенький (70) – Б.Боровський (90+2)

Великий інтерес викликало регіональне дербі. Ще до початку матчу віце – президент «УкрАгроКому» Юрій Гугленко та президент ПФК «Олександрія»  Сергій Кузьменко дали інтерв’ю каналу «Футбол», виказавши позитивні враження щодо проведеної селекційної роботи та навчально – тренувальних зборів. Футболісти вийшли на поле разом з дітьми, в яких в руках були кульки з прапорцями України. Футбольне свято було розпочато з живого виконання гімну України місцевим автором, композитором та виконавцем О.Яковлєвим.

Вже з перших хвилин стало зрозуміло, що кожна з команд – суперниць буде демонструвати свій характер та жагу до перемоги. Одна з перших атак головківців завершилася ударом колишнього гравця «Олександрії» Ю.Соломки, але м’яч зрізався з ноги і пройшовся над поперечиною.  В дебюті матчу команди діяли обережно, дисципліновано, забезпечуючи в такий спосіб захист власних воріт.  На 12-й хвилині  в безпосередній близькості до воріт декілька захисників накрутив В.Грицук, але проти нього було порушено правила і головний арбітр матчу призначив штрафний. Удар зі стандарту у виконанні А.Сухоцького пройшовся вище воріт. На 25-й хвилині зусиллями В.Грицука та О.Іващенка було створено небезпечну атаку, але останній опинившись на вістрі атаки, не підготувавшись до удару, пробив вище воріт. Гра почала ставати монотонною і більшість вболівальників змирилися з тим, що рахунок в першому таймі залишиться не відкрито, але на 37 –й хвилині «трьохкольорові» провели блискавичну атаку за участю А.Запорожана, С.Старенького та завершальним ударом В.Грицука, який не залишив жодних шансів голкіперу «УкрАгроКому» С.Науменку – 1:0.

    На початку другого тайму футболісти «УкрАгроКому», намагаючись швидко відновити рівновагу в матчі, почали діяти більш агресивніше, але і господарі відповідали гострими атаками. На 54 – й хвилині В.Грицук, який був достатньо помітний в цьому матчі, звільнився від опіки захисників, пробив з лінії штрафного майданчика, але надійно зіграв С.Науменко. На 70 – й хвилині олександрійці провели прекрасну контратаку. Р.Локтіонов отримав м’яч в середині поля від А.Кічі, віддав врозріз на хід С.Старенькому, і той холоднокровно відправляє м’яч в сітку воріт – 2:0. На 73 – й хвилині, після подачі кутового могли відзначитися гості. Є.Лозовий з гострого кута, перекидаючи м’яч через Р.Зарубіна, влучив в поперечину. Головний тренер «УкрАгроКому» Ю.Гура зробив кілька замін, щоб підсилити напругу біля воріт олександрійців. Одна з останніх атак головківців приносить їм успіх. Б.Боровський на другій доданій арбітром хвилині матчу ударом з льоту точно пробив в кут воріт Р.Зарубіна – 2:1.

На останніх хвилинах «аграрії» намагалися відігратися, але помилки в передачах не дали їм змогу зрівняти рахунок та й олександрійці захищалися впевнено та надійно, без помилок.

Свій наступний домашній матч футболісти ПФК «Олександрія» проведуть 12 квітня (базовий день) проти лідера чемпіонату «Favbet – Ліга 1» донецького «Олімпіка».

ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору