Новини ЗМІ

Спаринг. «Динамо-2» - «Волга» (Росія) - 2:2

09:41, 24 березня 2014

У своєму заключному матчі на турецькому зборі підопічні Олександра Хацкевича зіграли внічию з ульяновською «Волгою» - 2:2.

Вже п'ятий за рахунком контрольний матч, в якому нашим хлопцям протистояла російська «Волга» з Ульяновська, став завершальним етапом роботи на березі Середземного моря.

Щоправда, перш ніж перейти безпосередньо до розповіді про поєдинок, згадаємо четвер. З самого ранку, коли хлопці виходили на тренування, в готелі, де всі ці два тижні проживала наша команда, почалося незвичне пожвавлення, незвичне швидше для динамівців, ніж для безпосередніх працівників готелю, адже кожні півгодини прибували все нові і нові гості. На те, щоб зрозуміти причину такого масового заїзду, знадобилося трохи більше часу.

Як виявилося, саме в ніч на 21 березня у тюркських народів, які живуть за іранським календарем, відзначається новий рік (Новруз). Зрозуміло, що ніяких ялинок не було, але був традиційний святковий стіл (Хафт сін) і танці. Трохи поспостерігавши за тим, що відбувається в холі готелю, динамівці вирушили по кімнатах.

У п'ятницю, 21 березня, стартовий свисток турецького рефері пролунав об 11:00 ранку.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору