Новини ЗМІ

ФК "УкрАгроКом": Оце так аматори!

09:28, 24 березня 2014

Товариська зустріч «УкрАгроКом» – «Буревісник» завершилася з рахунком 1:3.

 21.03.2014, початок 15.30, трав'яний газон бази ПФК УкрАгроКом» селище Приютівка, температура +13.

 Головний арбітр: Наталія Алексахіна (Кіровоград).

Голи: Пономар (2) – пенальті – Гаврилюк (21), Добрянський (44), Карпінець (65).

Перший і другий тайми команда «УкрАгроКом» грала двома різними складами.

Коротко про суперника аграріїв. ФК «Буревісник» – це аматорський колектив з села Петрове Знам'янського району Кіровоградської області, який створено у  квітні 2011 року.

 У 2012 році ФК «Буревісник» став чемпіоном Кіровоградської області.

 Гра почалася дещо несподівано. Вже на 2-й хвилині хавбека головківців  В’ячеслава  Горбаненко гості (блакитна форма) збивають з ніг у власному карному майданчику. Пенальті. Його чітко реалізував Віталій Пономар. Рахунок стає 1:0.

 Цей гол не збентежив аматорів, а навпаки додав їм енергії. Та перевага  господарів у володінні м’ячем була таки очевидною. А от дійсно гострих моментів не спостерігалося а ні у одних воріт, а ні у других. Запам'ятався хіба що гарматний та точний удар Андрія Скарлоша на 19-й хвилині, та круглого на корнер перевів кіпер приїжджих.  Та вже на 21-й – футболісти з Петрове рахунок зрівнюють. Олексій Гаврилюк дотепно перекидає шкіряного за комірець голкіпера Олександра Ніколаєва. Рахунок стає 1:1. Нажаль, помилився місцевий голкіпер О.Ніколаєв на 44-й хвилині. Футболіст у блакитній формі Максим Корчинський з стандарту зробив просто чудовий навіс у штрафний майданчик аграріїв.  Круглий став здобиччю петрівчанина Дмитра Добрянського, який і зробив рахунок 1:2, з яким і пішли команди на перерву.

 Гра у другому таймі складалася з локальних протистоянь суперників на різних ділянках поля. Класу аграріїв, граючих у першому дивізіоні, аматори протиставили велике бажання перемогти, натхненну працю на полі, спортивні азарт та злість, позитивну агресію, що і принесло свої плоди. На 63-й хвилині приїжджі пробивали штрафний неподалік від лінії карного майданчика, та м’яч  врізався у стінку футболістів-господарів. 

 А от на 65-й хвилині футболісти «Буревісника» святкували свій третій гол. У штрафному майданчику господарів у стінку між собою зіграли Борис Сафронов з Антоном Карпінцем. Останньому нічого не залишалося, як переправити м’яч  у сітку воріт, що він майстерно і зробив.

 Рахунок стає 1:3 і не міняється до фінального свистка. Оце так аматори!

  Цією грою ПФК «УкрАгроКом» завершив серію зборів.  Тепер розпочалася підготовка безпосередньо до дербі ПФК «Олександрія» – ПФК «УкрАгроКом». Це буде 21-й тур чемпіонату FAVBET Ліга 1. Матч відбудеться у п’ятницю 28 березня на КСК «Ніка».  Початок о 17.00 годині. Запрошуємо шанувальників футболу на цей цікавий поєдинок.

 В’ячеслав  Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, керівник прес-центру ПФК «УкрАгроКом».




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору