Новини ЗМІ

Контрольний матч. «Динамо-2» - ФК «Сахалін» (Росія) - 2:1

14:27, 19 березня 2014

У черговому контрольному поєдинку на навчально-тренувальному зборі в Туреччині команда Олександра Хацкевича з мінімальною перевагою здолала ФК «Сахалін» - 2:1.

Після головних «іспитів» проти білоруських «Торпедо-БелАЗа» і «Динамо» (Мінськ), як і говорив сам тренер, в заключних контрольних поєдинках планується награватися склад, який і буде починати весняну частину в 1-й лізі України.

Матч, який стартував о 15:00 за київським часом, проходив безпосередньо на тренувальному полі готелю «біло-синіх», тому відразу після установки команда вийшла на розминку. У заявці на матч були відсутні троє - захисник В'ячеслав Лухтанов і два нападники - В'ячеслав Панфілов і Дмитро Хльобас.

Місце у воротах зайняв Георгій Бущан. Пару центральних захисників склали Антон Братков і Віталійс Ягодінскіс. Праворуч в обороні діяв Іван Трубочкін, а зліва - Бадрі Акубардія. У центрі поля - Олексій Савченко і Ахлетдін Ісраїлов. На флангах атаки - Віталій Гемега та Віталій Каверін. Пара форвардів - Олег Маїк та Роман Яремчук.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору