Новини ЗМІ

"Олександрія" поступилася "Гірнику-Спорт" (Комсомольськ) - 0:2

11:58, 11 березня 2014

ПФК «Олександрія» - «Гірник – Спорт» (Комсомольськ) – 0:2 (0:0)

09.03.2014р., стадіон «Олімп», 130 глядачів, +10

Арбітр – Денис Федан (Олександрія)

ПФК «Олександрія»: Зарубін (Леванідов, 46), Голенков (Озарків, 46), Шендрік (Сидоренко, 46), Імереков (Басов, 46), Сухоцький (Бичков, 46), Запорожан – к/к (Банада, 46), Кіча (Полярус, 46), Грицук, Чорній (Гаркуша, 46), Старенький (Коломоєць, 46), Івашенко(Локтіонов, 46).
Запасні: Рудик.

Гол.тренер – В.Шаран

Голи: Є.Лугачов (78), І.Кірієнко (83).

Сьогодні, 9-го березня, футболісти ПФК «Олександрії» провели черговий спаринг. Цього разу суперником нашої команди був представник другої ліги України «Гірник - Спорт» (Комсомольськ). 

Поєдинок видався напружений, по дійсному бойовий. Перша половина зустрічі пройшла в рівній боротьбі в центрі поля. Рідкими контратаками футболісти обох команд проходили до воріт суперників, але до небезпечних  моментів справа не доходила. Лише під завісу першого тайму, на 40-й хвилині, хорошу нагоду для взяття воріт мали олександрійці. О.Іващенко пройшовши по центру, вийшов один на один з голкіпером, але той виявився спритнішим і забрав м’яч в руки.

В другому таймі в складі ПФК «Олександрія» для підсилення гри тренерський штаб  зробив ряд замін, з тих хто грав в першому таймі лишився лише В.Грицук. На 60-й хвилині, Р.Локтіонов отримавши передачу з правого флангу, пройшовся по центру і пробив по воротах, але м’яч пройшовся над поперечиною. На 63-й хвилині, А.Полярус пройшовся лівим флангом, віддав передачу в штрафний майданчик, де все той же Р.Локтіонов в падінні через себе пробив по воротах, але цього разу м’яч пройшовся поруч зі стійкою. На 70-й хвилині К.Сидоренко робить навісну передачу майже через все поле на Р.Локтіонова, той змістившись в ліво пробив по воротах, на жаль, м’яч пройшовся над дев’яткою. Натомість «гірники» також не відсиджувалися в захисті, і рідкими атаками загрожували володінням В.Леванідова. Одна з таких атак увінчалася взяттям воріт. На 78-й хвилині після контратаки «Гірника- Спорт»  хтось з «гірників» пробив по воротах, В.Леванідов відбив м’яч перед собою, але першим на добиванні опинився Є.Лугачов, який і відкриває рахунок в матчі – 0:1. Олександрійці ж не знітилися і відповіли одразу небезпечним моментом, але після удару Ю.Коломойця м’яч влучає в поперечину. На 83-й хвилині матчу , після удару із-за меж штрафної м’яч відскакує від поля в обличчя В.Леванідова, на добиванні першим опинився І.Кірієнко, який і подвоює перевагу своєї команди – 0:2. Нагадаємо, що це була 14 товариська зустріч між футболістами ПФК «Олександрія» та «Гірник – Спорт», в яких значну перевагу мають олександрійці: 11 перемог, 1 нічия, а  «гірники» записують на всій рахунок другу перемогу.

Старший помічник головного тренера ПФК «Олександрія» В.Первак так прокоментував цю гру:

- Повернувшись з турецького збору, ми дали футболістам відпочити 2 дні. Після двох вихідних гравці мали великі фізичні навантаження. Загалом, матчем ми задоволені. Видався хороший спаринг. Тренерським штабом було прийнято рішення дати змогу зіграти майже всім гравцям. Головну роль сьогодні зіграли поле, так як ми тренуємося на ньому лише два дні, та і погода, до якої нам також треба звикнути, але це не виправдання.

 ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору