Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": Представляємо чергового новачка команди - Олександр Іващенко

12:01, 5 березня 2014

Ще одним новобранцем ПФК «Олександрія» став нападаючий Олександр Іващенко.

Народився 19 лютого 1985 року.

-          Олександре, як почав займатися футболом?

-          Футболом почав займатись в динамівській школі із 7-ми років. Навчаючись там 10 років, я опинився в київській «Оболоні», а звідти прямим трампліном потрапив до «Кривбасу». Останній клуб – «Оболонь-Бровар».

-          Як прийняв звістку  від ПФК «Олександрія»?

-          Було декілька пропозицій. Навіть запрошували за кордон, але я вважаю, що краще залишитись вдома на Батьківщині. Мені зателефонував В.Шаран і  запросив мене на збори до Ялти. Мені було дуже приємно і я вирішив випробувати свої сили.

-          Твій брат в свій час також грав у ПФК «Олександрія». З братом радився з приводу вибору нової команди?

-          Брат завжди бажає мені кращого і завжди мене підтримує. Ми говорили з ним и і вважаємо, що ПФК «Олександрія» - це найкраща альтернатива для прогресу.

-          Що ти вважаєш своїм «джокером» у грі?

-          Я думаю, що про це краще знає тренер. Він мене запросив, а значить він бачить в мені якісь якості, що потрібні команді. Я як кожен футболіст маю плюси і недоліки, але хай про них говорить тренер.

-          Ти в команді вже півтора місяці, але ще і дня не був в Олександрії. Тобі щось відомо про інфраструктуру, умови та про саме місто?

-          Всю інформацію я отримую від хлопців по команді. Так, мені ще не доводилось перебувати в Олександрії в якості футболіста цього клубу, але  мені доводилось грати на КСК «Ніка» ще за «Кривбас» і можу сказати, що в мене приємні спогади від побаченого.

-          Під яким номером будеш грати у нашому клубі?

-          Я обрав 11 номер.

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору