Новини ЗМІ

КОНТРОЛЬНІ МАТЧІ. «СКАЛА» ПЕРЕМОГЛА «ВОЛИНЬ»

08:17, 3 березня 2014

Як відомо, старт весняної частини сезону у Прем`єр-Лізі відтермінували наразі на невизначений термін. 

Вимушену паузу в чемпіонаті клуби елітного ешелону заповнюють контрольними поєдинками. Луцька «Волинь» для спарингу запросила друголігову стрийську «Скалу».

«ВОЛИНЬ» (ЛУЦЬК) – «СКАЛА» (СТРИЙ) – 0:1 (0:0)

 1 березня 2014 року. 15 год. с. Дачне. Навчально-тренувальна база ФК «Волинь».

«Волинь»: Кичак – Сімінін, Шершун, Приндета, Шіш (Нємчанінов, 15, Гошкодеря ,68, Годований, 75) – Шабанов (Парцванія, 46), Скоба – Бабатунде (Матей, 55), Мемешев (Лопес, 44), Бікфалві (Кінаш, 62) – Козьбан (Літвіненко, 73).

Головний тренер – Віталій Кварцяний.

«Скала»: Роман Данкович (Денис Рильський, 46), Петро Стасюк (Едуард Мись, 46), Євген Аксінін, Юрій Антонів, Ігор Коцюмака, Станіслав Катана, Назар Кміть (Ігор Нистирюк, 55), Леван Арвеладзе (Семен Бродський, 76), Володимир Пришнівський (Максим Гармаш, 63), Станіслав Гончарук (Святослав Козловський, 80), Віталій Лазаренко (Вадим Могилецький, 65).

Головний тренер – Володимир Книш.

Гол: Максим Гармаш (86).

 Суперники перед початком зустрічі вшанували хвилиною мовчання пам'ять про загиблих під час Революції гідності в Україні. А потім розпочався матч, який відбувався на полі з трав`яним газоном навчально-тренувальної бази «Волині» в селі Дачному, що у 8-ми кілометрах від Луцька. Господарі виставили свій основнй склад і з перших хвилин захопили територіальну перевагу, якою не поступалися впродовж усього матчу. Волиняни більше володіли м`ячем, подали багато кутових, однак користі з цього практично не було. Молоді стрияни, натомість, грамотно оборонялися і при нагоді проводили швидкі контратаки. Одна з яких і призвела до єдиного у зустрічі взяття воріт. На 86-хвилині «малиново-зелені» перехопили смугастого. Святослав Козловський, який кілька хвилин тому вийшов на заміну, здійснив рейд на правому фланзі і зробив простріл у центр штрафного майданчика, де найспритнішим виявився Максим Гармаш, який з третьої спроби (перші дві ліквідували Кичак та захисники) таки пробив у вільний кут – 0:1.

Господарі прагнули змінити рахунок, однак грамотні дії в обороні звели нанівець усі спроби команди Віталія Кварцяного бодай відігратися. Найкращий момент, щоб врятувати гру мав Скоба, який після пасу Парцванії поцілив у поперечину

Матч вийшов доволі емоційним, проте досить коректним. Лише в одному з епізодів зазнав ушкодження правий захисник «Скали» Петро Стасюк, якого після перерви замінив Едуард Мись.

Тепер про розташування гравців стартового складу команди Володимира Книша. У воротах – Роман Данкович. Лінія захисту: праворуч – Петро Стасюк, ліворуч – Ігор Коцюмака. Центральні захисники – Євген Аксінін та Юрій Антонів. Пара опорників: Назар Кміть та Станіслав Катана. Над ними розташувався Володимир Пришнівський. Флангові атакувальні півзахисники: Станіслав Гончарук та Леван Арвеладзе. І на вістрі атаки діяв Віталій Лазаренко.

Через хвороби та травми не змогли взяти учась у матчі лідери «Скали» Ігор Прокурор, Дімітрі Пачкорія та Василь Цюцюра. А Олег Дмитренко, який вірою і правдою служив «Скалі» починаючи з сезону 2011/2012 років, напередодні отримав вільний трансфер і тепер продовжить свою футбольну кар`єру в одному з клубів Прибалтики.

Нагадаємо, що молодіжний склад «Волині» уже двічі в цьому році зустрічався із «Скалою» в товариських матчах. 31 січня «Волинь» U-21 перемогла 1:0, а 14 лютого зафіксовано нічию 2:2.

 Юрій МИХАЛЮК





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору