Новини ЗМІ

«Славутич» Черкаси – «УкрАгроКом» Головківка 2:1 (2:0)

08:45, 6 лютого 2014

Дата матчу – 03.02.2014 р.

с.Білозір’я. Стадіон ФК «Зоря». 30 глядачів. –7. Штучне поле. Початок о 14.00.

 Арбітр: Ю.Фощій (м.Черкаси).

 «Славутич»:

1 тайм: В.Мирний, Р.Худченко, О.Тарасенко, О.Музика, О.Обревко, Р.Мироненко, В.Шопін, Ю.Гріщенко, Є.Сутковий, О.Батальський.

2 тайм: А.Лєнчінков (В.Єрошов, 68), О.Лобов, О.Лівіцький, С.Даценко, В.Горобець, Д.Кошелюк, О.Фабунмі, О.Синьогуб, С.Чеботарьов, Ю.Малєй, А.Ягмурян. Тренер: Ю.Бакалов.

Голи: О.Батальський (9, 42) – Д.Вітер (76).

 Попри тренувальний статус матчу, результат поєдинку мав принципове значення – наприкінці січня першоліговий колектив у Олександрії взяв гору з рахунком 2:1. А від так черкащани прагнули реваншу. Команди провели якісний спаринг – поєдинок був насичений боротьбою та високими швидкостями.

Славутчанам вдалося перший ж свій небезпечний момент створений у воріт суперника реалізувати у забитий гол. Після флангового навісу від Олександра Обревка Євген Сутковий скинув м’яча головою на Батальського і Олександру залишилося лише влучити у порожні ворота. В середині тайму Батальському під час виходу один на один не вдалося перекинути голкіпера «УкрАгроКому». А у протилежних воріт форвард головківців з вигідної позиції пробив над поперечкою воріт черкащан.

Перед відпочинком номінальні господарі подвоїли рахунок у матчі. Скориставшись подачею Володимира Шопіна, Олександр Батальський оформив дубль.

В середині другої половини гри приїжджа команда сквитала один м’яч: Дмитро Вітер по-хокейному переправив шкіряну кулю до сітки воріт Віктора Єрошова. За черкащан мали нагоду відзначитися Сергій Чеботаьов (закручував м’яча ударом зі стандарту) та Артур Ягмурян (не зміг скористатися помилкою захисту гостей).

Наприкінці поєдинку «УкрАгроКом» доклав значних зусиль щоб врятувати гру, проте головківцям не вистачило часу та везіння.

Заключний контрольний матч на другому навчально-тренувальному зборі черкаський «Славутич» проведе у неділю, 9 лютого. На гостини до Білозір’я завітає представник другої ліги – «Гірник-спорт» з Комсомольська.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору