Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": перемога по грі

10:06, 28 січня 2014

ПФК «Олександрія» – «Титан» (Армянськ) – 1:0 (0:0)
27.01.2014р., 12–00, Ялта, МДЦ «Артек»(поле зі штучним покриттям), +5
Арбітр – Олександр Дєдов (Сімферополь)

ПФК «Олександрія» 
1 – й тайм: Леванідов(Зарубін,31), Микицей, Басов, Шендрік, Сухоцький, Запорожан – к/к, Голєнков(Кіча,30), Полярус, Озарків, Грицук, О.Іващенко. 
2–й тайм: Зарубін(Рудик,61), Бичков, Сидоренко, Імереков, Антонов, Кіча (Гуськов,61), Банада, Зейналов, Чорній, Локтіонов, Коломоєць.
Гол – Р.Зейналов (55 – пенальті)

ПФК «Олександрія» у другому контрольному матчі ялтинсьго навчально  – тренувального збору зустрічалася на стадіоні МДЦ «Артек» з армянським «Титаном».

З перших хвилин матчу футболісти «Титану» хотіли нав’язати олександрійцям свою гру, але наші гравці поступово захопили ініціативу в свої руки, раз за разом атакуючи ворота суперників. Хорошу нагоду для взяття воріт гравці ПФК «Олександрія» мали на 13-й хвилині, коли після подачі трьох поспіль кутових, вивели свого одноклубника А.Поляруса віч-на-віч з голкіпером, Артем перекинув м’яч через кіпера, але в останню мить команду «Титан» рятує хтось з захисників, вибивши м’яч майже з лінії воріт. На 17-й хвилині, після подачі з правого флангу, О.Іващенко небезпечно пробив з лінії воротарського майданчика, але м’яч пролетів біля стійки воріт. Хороші нагоди для взяття воріт мали А.Полярус та В.Грицук, але свої шанси вони втратили. На 21-й хвилині О.Івашенко вийшов один-на-один з воротарем, але кіпер виявився спритнішим, вибивши м’яч. До кінця першого тайму наші земляки продовжували атакувати ворота своїх суперників, створюючи момент за моментом, проте реалізувати їх в забиті голи так і не вдалося.

І хоча другому таймі в складі «Олександрії» ми побачили здебільшого дебютантів та молодих гравців команди, ситуація на полі не змінилася. Вже на 55-й хвилині нашим землякам вдалося відкрити рахунок. Р.Локтіонов ввірвася в штрафний майданчик, але проти нього було грубо порушено правила за, що арбітр матчу О.Дєдов вилучив гравця «Титану» з поля (з правом заміни) і призначив пенальті, який чітко реалізував Р.Зейналов – 1:0. В середині другого тайму футболісти «Титану» мали дві нагоди відігратися: в першому епізоді м’яч пролетів мимо воріт, а в другому, після удару зі штрафного, надійно зіграв Д.Рудик. Вже за хвилину олександрійці провели небезпечну атаку, після прострільної передачі в штрафний майданчик, перший на м’ячі був Р.Зейналов, але після його удару м’яч не влучив у ворота. Кінцівка ж матчу пройшла в рівній боротьбі та без гольових моментів.

Одразу після завершення матчу, в телефонній розмові, головний тренер ПФК «Олександрія» В.Шаран так прокоментував цей матч:
 Вчора ми мали день підвищеного навантаження, тому завдання команди в сьогоднішньому матчі полягало в тому, щоб максимально продемонструвати морально-вольові якості,а також провести гру розумно та правильно в тактичному плані. Тренерський штаб задоволений, тим , що хлопці вийшли на поле з бажанням перемогти, постійно були націлені на ворота суперників і в підсумку здобули перемогу. В Криму штормить, був сильний вітер, тому нам доводилося боротися не тільки з суперником, а ще й з погодою. В першому таймі ми змарнували 5-6 гольових моментів. Це той фактор, яким ми не дуже задоволені, тому що саме в контрольних матчах потрібно доводити до логічного результату всі створені гольові моменти. Гол у ворота суперників ми все ж таки провели, але лише у другому таймі. На жаль, не зміг прийняти участь в матчі кращий бомбардир нашої команди першої частини чемпіонату С.Старенький. Вчора він нездужав, в нього піднялася температура і ми дали йому можливість сьогодні відпочити. Завтра ми плануємо провести одноразове тренування, так би мовити, напіввихідний, а післязавтра вже будуть серйозні навантаження та дворазове тренування. А вже 30-го, приблизно о 12-00, також на стадіоні МДЦ «Артек» проведемо свій наступний контрольний матч з молодіжним складом ФК «Металіст»(м.Харків).

ІАЦ ПФК «Олександрія»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору