Новини ЗМІ

31 СІЧНЯ ЗАПЛАНОВАНИЙ ПЕРШИЙ У ЦЬОМУ РОЦІ СПАРИНГ «СКАЛИ»

09:51, 28 січня 2014

В останній день січня 2014 року друголігова стрийська «Скала» запланувала провести перший у нинішньому році контрольний поєдинок. 

Суперником «малиново-зелених» будуть дублери луцької «Волині». Як повідомив представник тренерського штабу «Скали» Олександр Войтюк, у разі сприятливих погодніх умов цей поєдинок має відбутися о 14 годині на штучному полі навчально-тренувальної бази ФК «Скала» в с. Довгому. 

Зауважимо, що в останні роки стрияни та лучани зустрічаються у контрольних товариських зустрічах досить часто. Так, торік 13 лютого суперники зустрічалися на полі готельно-спортивного комплексу «Камелот», що у м. Кам`яниця на Закарпатті. Тоді сильнішими виявилися резервісти «Волині», які в останні десять хвилин провели два голи, не пропустивши, натомість, жодного. А у 2012 році команди зустрічалися двічі. 14 жовтня «Скала» провела матч у Луцьку, який закінчився нічиєю – 1:1, причому лучани зрівняли рахунок на п`ятій доданій до основного часу хвилині. А 20 листопада «Скала» вдома на полі стрийського стадіону «Сокіл» перемогли завдяки єдиному голу з пенальті Віталія Лазаренка на 83-й хвилині.

 Юрій МИХАЛЮК 





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору