Новини ЗМІ

Почесний президент ФК «Славутич» Сергій Тулуб провів зустріч з керівництвом клубу

09:29, 20 грудня 2013

У вівторок, 17 грудня, почесний президент ФК «Славутич» Сергій Тулуб зустрівся з головою Опікунської ради футбольного клубу Валерієм Черняком і генеральним директором черкаського клубуВолодимиром Лашкулом.

Під час зустрічі була заслухана інформація Володимира Лашкула про формування складу команди та заходи, щодо її підсилення з метою якісної підготовки  до матчу 1/4 фіналу розіграшу Кубку України та другої частини чемпіонату України сезону 2013/14 рр.

Генеральний директор «Славутича» ознайомив присутніх з проектом кошторису витрат футбольного клубу на I половину 2014 року. Було прийнято рішення надіслати відповідну інформацію членам Опікунської ради клубу та в один із днів, у період з 27 по 31 січня 2014 року, провести чергове засідання ради, де буде розглянуте основне питання – «Про бюджет ФК «Славутич» на I половину 2014 року та заходи по формуванню його дохідної частини» та інші важливі питання.

На нараді почесний президент ФК «Славутич» Сергій Тулуб прийняв рішення про затвердження заступником голови Опікунської ради Наталії Бажанової, яка є головою ПАТ «Черкаське хімволокно», а відповідальним секретарем Опікунської ради Володимира Фощія, який є головою обласної федерації футболу.

У зустрічі прийняли участь заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Тетяна Прітченко, начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної держадміністрації Вікторія Кара та перший заступник генерального директора ФК «Славутич» Володимир Ходак.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору