Новини ЗМІ

Вадим Колесник: « Хочу створити таку команду, гра якої б подобалася уболівальникам»

08:55, 19 грудня 2013

- По-перше хочу привітати вас з призначенням на посаду головного тренера. Які цілі і завдання ви ставите перед собою і командою?

- Дякую за привітання. В першу чергу хочу висловити подяку керівництву клубу: Полуніну Андрію Вікторовичу та Мізіну Сергію Григоровичу за те, що довірили мені команду. З своєї сторони скажу, що буду робити все можливе для того,  щоб виконати усі задачі які будуть поставлені переді мною. Хочу створити таку команду, гра якої б подобалася уболівальникам. Зрозуміло, що результат тут також має велике значення і він завжди був і буде на першому плані. Але дуже хочеться щоб команда добивалась результату за рахунок гри яка подобається уболівальникам, щоб вболівальник залишав стадіон отримавши задоволення.

 

- Які плануєте робити зміни в складі команди?

- Глобальних змін у складі не буде. На даний час вимальовується невелика проблема із захистом, можливо деякі гравці залишать команду. Тому ми будемо підшукувати їм заміну, думаю, що знайдемо достойних футболістів: технічних, швидкісних, думаючих. Будемо підбирати гравців, котрі будуть підходити під ту систему, під ту гру яку ми хочемо бачити.

- Які зміни будуть в тренерському штабі?

- На даний час це питання залишається відкритим. Думаю, що найближчим часом усе буде офіційно доведено.

- Які ваші позиції щодо залучення в команду молодих футболістів, вихованців місцевої ДЮСШ?

- Плануємо перед проведенням основних учбово-тренувальних зборів провести семиденний збір, без участі основного складу команди, на який будуть запрошені наші місцеві молоді перспективні футболісти і новачки, яких плануємо взяти в команду. Це буде близько двадцяти чоловік, серед яких буде відібрано найкращих, котрі в подальшому уже будуть працювати з основною командою.

- Як і де плануєте проводити учбово-тренувальні збори?

- У нас заплановано чотири УТЗ. Два збори буде проведено в Охтирці, це сім і дванадцять днів. Потім два збори буде в Євпаторії, де планується провести шість контрольних ігор. Зі зборів повернемось за чотири дні до першої гри, тому що маємо проблему котра повторюється з року в рік, повернувшись зі зборів не маємо де проводити тренування через погодні умови. Тому було прийнято рішення трішки змістити збори щоб відразу ринутись у бій.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору