Новини ЗМІ

ФК "Оболонь-Бровар": Виїхали восени, повернулися взимку

09:12, 2 грудня 2013

"Пивовари" з`їздили до Свердловську, забили там два гола, і повернулися додому з ничиєю -- 0:0.

S1

 

Ось і закінчилася перша частина українського футбольного сезону. З усіх вітчизняних клубів до відпустки поки не можуть піти лише "Металіст" та "Дніпро", чий матч має дограватися 4 грудня. "Оболонь-Бровар" же першу осінь у своїй історії вже завершив. Причому зробив це на відстані у 850 кілометрів від домівки, у Свердловську, тим самим, здійснивши і найдовший поки що свій виїзд.

"Оболонь Арену" команда полишала рано-вранці у п`ятницю. За відсутності перехожих у довгу путь "пивоварів" проводжали ліхтарі та туман.

S2

По дорозі на Луганщину "біло-зелені" зробили піт-стоп у Полтаві. Місто Гоголя, галушок та "Ворскли" порадувало гарною кухнею, тим самим підвищило і до того гарний настрій гравців.

S3

До Луганська підопічні Сергія Солдатова дісталися ввечері. Часу лишилося на вечерю й на не досить довгий сон -- підйом був запланований о 8-ій через ранній початок матчу. Свердловськ за словами наших тренерів й гравців дуже порадував якістю газону. Тим більше, зважаючи на нинішню погоду. Доречі, по дорозі у шахтарьский край киян декілька раз перестрів сніг, неначе вирішивши показати. що з неділі починається саме його сезон.

S4

Спорткомплекс (стадіон, поля, майданчики, басейн, зали...) названий на честь найвідомішого уроженця Свердовська -- Миколи Горюшкіна. Микола Іванович увійшов в історію, як командир роти, яка першою форсувала Дніпро, а потім і Одер.

S5

У порівнянні з двома попередніми зустрічами, конфуза з формою цього разу не сталося, і команди вийшли на поле у різних кольорових сполученях.

s6

Навіть у таку далечінь підримати "пивоварів" приїхали вболівальники. За що їм величезний респект.

s7

Що стосується самої гри, то у першу чергу здивував тренерський штаб "Оболонь-Бровара", який довірив місце в "основі" 18-річному Пронаку. Євген вийшов на місці правого вінгера. Майданевич, який грав на цій позиції на протязі низки матчів (не рахуючи останнього, де Олексій не міг вийти через дискваліфікацію), став лівим захисником, адже Кіцута отримав ушкодження у поєдинку з "Кристалом". Відверто кажучи, 13-й номер "пивоварів" каші не зіпсував, будучи чи не найактивнішим у матчі. Браку у його діях було чимало, та прагнення зростати й майстерності хлопчині не бракує.

 

s11

Основну загрозу воротам "Шахтаря" несли звичні до цієї справи Гордійчук, Іващенко та Фаворов. Але у другому матчі поспіль з реалізацією у "біло-зелених" не склалося. М`яч після ударів гостей весь час летів або до рук кіпера гірників, або повз ворота. Номінальний нападник Корольчук в цей час виконував задачу виграти центр поля. Як наслідок вже на 9-ій хвилині зустрічі в пасиві Артема було два порушення правил, а на 38-й він вже отримав "гірчичника". Щоправда, за три хвилини до цього за фол саме на форварді жовту картку отрима Тарануха. Як потім виявилося, це був перший крок до вилучення.

s8

s9

Господарі, які й до вилучення в основному відбивалися (не рахуючи того моменту, коли Шарко вийшов сам на сам з Дяченко, та, перекидуючи Сашка, не влучив у "рамку") -- Корольчук послав м`яча до стійки, а постріли Фаворова й Іващенко класно відбив кіпер -- у меншості взагалі підсіли. І тут кияни мали знімати всі питання стосовно переможця зустрічі. Вони це й зробили. Спочатку Іващенко поклав м`яча до сітки, з ходу пробиваючи з лінії карного майданчика, а потім Фаворов замкнув флангову подачу. 2:0? Ні, арбітри були іншої думки на рахунок переможця зустрічі. Обидва голи не зарахували через незрозуміло які причини, й тим самим "люди у чорному" потішили місцеву торсиду, яка після вилучення Таранухи кляла їх на чому світ стоїть, а після свистка аплодувала. Як кажуть, від кохання до ненависті -- один крок. Виявляється, також буває й навпаки.

0:0. З такого рахунку "Оболонь Бровар" починав сезон, таким же й закінчив його першу частину. Але крапки над І все одно розставлятимуть вже навесні.

"Шахтар" -- "Оболонь-Бровар" -- 0:0

"Шахтар": Тукач, Яскович, Пащенко, Паляниця, Головко, Янченко, Тарануха, Коновалов, Лукашов, Фатій (Коробкін, 63), Шарко.

Запасні: Гришин, Шеремет, Салатін, Хаблов, Борш.

Головний тренер: Геннадій Сушко.

"Оболонь-Бровар": Дяченко, Лещенко, Корнєв, Черемісін, Майданевич, Проневич, Фаворов, Гордійчук (Литовчак, 90), Корольчук, Іващенко, Пронак (Купрій, 86).

Запасні: Федорівський, Березанський, Таран, Заваров, Бартошук.

Головний тренер: Сергій Солдатов.

30 листопада. Свердловськ. Стадіон імені Миколи Горюшкіна. +1`С. 700 глядачів.

Арбітр: Дмитро Кононов (Донецьк)ассистенти: Віталій Сукравцев (Бердянськ), Антон Ісаєв (Запоріжжя).Інспектор ФФУ: Сергій Задіран (Дніпропетровськ).

Попереждення: Тарануха (35), Янченко (43), Поляниця (44), Пащенко (90+3) -- Корольчук (38), Гордійчук (44), Іващенко (82), Фаворов (89).

ФК "Оболонь-Бровар"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору