Новини ЗМІ

«Кремінь» – «Енергія» – 4:2

08:32, 2 грудня 2013

«Кремінь» – «Енергія» – 4:2 (2:1). 
30 листопада. м. Кременчук, стадіон «Кремінь-Арена», 13:00. Поле: 4, Темп.: +4. Глядачів: 400 
Судді: Шандор О., Суряк Ю., Юхименко М., Романов Д.М. 
Спостерігач арбітражу : Хромей В. 

«Кремінь»: Олійник, Пасічниченко, Логінов, Ільчиш (Крижановський, 68), Волошин, Вовкодав, Стебловський (Махно, 77), Ченбай (Апришко, 57), Бацула (Саркісян, 78), Степанчук, Іванов.
Запасні: Прокоп, Тининик.
Тренер: Сергій СВИСТУН.

«Енергія»: Остапенко, Щербина, Арутюнян, Шешеня (Цвик, 84), Горбачов, Ковальчук (Котов, 86), Солович, Риженко, Комягін, Гарібян, Черній.
Запасні: Зелінський, Логвиненко, Мостіпан, Грєбєшков. 
Тренер: Юрій ОКУЛ.

Голи: Іванов (27), Ільчиш (37), Степанчук (78), Логінов (87) – Черній (44, 63). 
Попередження: Щербина (42), Солович (90+1).

В останньому матчі 2013 року «Енергія» поступилася на виїзді кременчуцькому «Кремню». По ходу гри новокаховчани могли переломити хід поєдинку, але у важливий момент господарі проявили сильніший характер і забили переможні голи.
Початок гри видався рівним з невеликою перевагою місцевої команди. Поступово кременчужани додавали в нападі, почали частіше загрожувати воротам Остапенка. І на 27 хвилині помилка гравця оборони нашої команди призвела до прострілу в карну зону, звідки Ільчиш переправив м’яча до сітки. За десять хвилин «Кремінь» подвоїв рахунок. Подачу з кутового головою замкнув Степанчук. Втім, під завісу тайму Черній, який у цьому матчі знову діяв на вістрі атаки скоротив відставання. Комбінація за участі Комягіна, Арутюняна і Гарібяна завершилася подачею Павла і точним ударом головою Костянтина. 
Забивши гол, гості повірили у свої сили і значну частину часу контролювали хід гри. На 63 хвилині «Енергія» зрівняла рахунок. Черній обігрався з партнером у стінку, переграв захисника суперника і влучно пробив повз кіпера господарів – 2:2. Однак за 12 хвилин до кінця основного часу зустрічі, «Кремінь» двічі пробив захист новокаховчан. Спочатку відзначився Степанчук, а під кінець гри доволі сумнівний гол забив Логінов, який в тому епізоді підіграв собі рукою. До кінця гри лишалося зовсім мало часу, тож виправити ситуацію «Енергії» не вдалося.

Як зазначив у коментарі нашому сайту головний тренер «Енергії» Юрій Окул, наразі команда пішла у відпустку, яка орієнтовно закінчиться в середині січня. До цього часу гравці підтримуватимуть фізичну форму за індивідуальними завданнями. Крім того, у складі скоріш за все відбудуться серйозні зміни. В січні з новокаховським клубом закінчуються контракти у Чернія, Котова, Ковальчука, Арутюняна. Не виключено, що вони покинуть «Енергію» у міжсезоння. Однак, як запевнив Юрій Окул, планується проведення селекційної роботи, після якої в команді повинна зрости конкуренція за кожну позицію. Про подальші плани клубу і роботу сайту буде повідомлено найближчим часом. 

ФК "Енергія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору