Новини ЗМІ

"Динамо-2"-"Нафтовик-Укрнафта" 0:1

10:10, 25 листопада 2013

Останній матч першої частини 23-го чемпіонату України з футболу «Нафтовик-Укрнафта» провів на виїзді з командою з «Динамо-2». Весь перший тайм команди вели боротьбу створюючи чимало атак. Але створити щось конструктивне і логічно довершене біля воріт суперника командам мало вдавалося. На 13-й хвилині Руслан Левига отримав гарний навіс з флангу і пробив головою, та м’яч пройшов поруч зі стійкою. Ще один шанс був у Левиги відкрити рахунок, отримавши передачу Руслан пройшов флангом і пробив по воротах, але воротар господарів поля зумів зловити м’яча.

Другий тайм розпочався відразу з гострої боротьби. Відбиваючи атаку господарів поля Денис Васільєв порушив правила в своєму штрафному майданчику і арбітр зустрічі вказав на 11-ти метрову відмітку. Стандарт у виконанні Антона Браткова на 3-й хвилині тайму розмочив рахунок матчу. Після пропущеного голу охтирчани почали щільно атакувати ворота суперника і мали низку моментів щоб зрівняти рахунок. Після подачі з флангу Шандор Вайда пробив по воротах, та м’яч пройшов поруч зі стійкою. За дві хвилини Васільєв зробив передачу на Левигу, Руслан сильно пробив по воротах, та м’яч пройшов над «дев’яткою». Нагода відігратися  була у Олександра Савнчука, але його удар було нейтралізовано голкіпером динамівців. Розіграш кутових охтирчанами під занавіс матчу міг принести результат, здавалось що м’яч ось-ось буде у сітці, але фортуна і на цей раз була на іншій стороні. Отримавши навіс з кута Віталій Прокопченко головою направив м’яч в дальній верхній кут воріт, здавалося, що м’яч уже у сітці, але Юссуф зумів врятувати свою команду і в стрибку вибив м’яча ногою прямо з лінії воріт. Від голу, після подачі наступного кутового, господарів врятувала перекладина. Олег Єрмак подав кутовий, Максим Кременчуцький пробив головою в дальню дев’ятку, але перекладина стала на заваді. На превеликий жаль «Нафтовик» пішов на зимову перерву в чемпіонаті не зумівши перервати серію поразок.

23 листопада 2013р. 13.30, п. Чапаївка. 300 глядачів, температура +8.
Судді: Роман Бохняк (Севастополь), Богдан Бучинський, Тарас Соломчак (обидва Тернопіль).
Резервний арбітр: Володимир Новохатний (Київ).
Делегат ФФУ: Роман Зань (Львів).

«ДИНАМО-2»: Євген Волинець, Дмитро Рижук, Іван Трубочкін, Антон Братков-к, Іван Спичка, Аїла Юссуф, Діего Суарес (Олександр Цибульник, 44), Олексій Савченко (Каталін Карп, 67), Сергій М’якушко (Олександр Чорноморець, 78), Віталій Каверін, Олег Маік (В’ячеслав Панфілов, 87). Запасні: Мирослав Бонь, Віталій Ягодинський, В’ячеслав Лухтанов. Головний тренер: Олександр Хацкевич.

«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук, Бояринцев-к, Кісіль, Зайчук (Прокопченко, 76), Васільєв, Кременчуцький (Разуваєв, 86), Єрмак, Артюх, Саванчук, Вайда (Радіонов, 69), Левига (О. Яровенко, 69). Запасні: Лавренюк, Войцеховський, Жаріков. Головний тренер: Євген Яровенко.

Гол: 1:0 Братков(48, з пенальті).

Попередження: Спичка (56), Трубочкін (77), Маік (87) – Вайда(26), Кременчуцький (83), Артюх (84).

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору