Новини ЗМІ

В останньому домашньому матчі року "оболонці" розійшлися миром з "Кристалом"

09:56, 25 листопада 2013

61

В п`ятницю столицю взяв в свої обійми дощ. Причому, міцно-міцно. Краплі падали з неба приблизно добу, й газон "Оболонь Арени" прогнозовано став "важким". Та до Бучі (де кращий дренаж) переносити гру було вже пізно.

І все таки підопічні Сергія Солдатова (що вийшли на полі у майже ідентичному останнім матчам складі -- не було лише дискваліфікованого Майданевича) почали поєдинок так, як вони це часто роблять у домашніх зустрічах -- яскраво та активно. Іващенко, який нині перебуває у чудовій формі, створив два небезпечних моменти біля воріт херсонців, та забити не зміг. Так само "в холосту" загрожував "Кристалу" Корольчук.

62

Перед матчем, доречі, на стадіоні відбулася хвилина мовчання. Таким чином футболісти й глядачі помянули жертв голодомору 1932-1933 років.

63

Гості грали дуже акуратно в захисті, та коли й оборонці не могли справитись з атаками "Оболонь-Бровара", надійно діяв Касперович.

64

Як і у минулому матчі з "Карлівкою", "пивоварам" довелося грати проти команди, що використовує у формі такі ж самі кольори. Виключенням стали сині шорти херсонців.

65

На 24-й хвилині травмувався лівий захисник господарів Кіцута. Анатолія замінив Купрій. Гордійчук спустився на місце Кіцути, а Артур грав на фланзі атаки. На жаль, наш талановитий вінгер, який останнім часом отримує не так вже й багато шансів від тренерського штаба, нічим особливим себе не проявив й був замінений у другому таймі.

66

Незважаючи на те, що "Кристал" грав "другим номером", наш кіпер Дяченко не застудився, стоячи на воротах без діла. Суперники й партнери (як Фаворов у першому таймі небезпечно віддав пас на Сашка!) частенько його грузили роботою. Та голкіпер справився, за що йому велике спасибі.
Якби Дяченка ще й Іващенко підтримав. За 10 хвилин до фінального свистка форвард вибіг сам на сам з Касперовичем, та вдаривши повз кіпера, Сашко вдарив і повз "рамку". Ну а потім вже воротарю довелося проявляти свої навики, коли "пивовари" кинулися на останній штурм. До честі гостей, вони його витримали.

У цьому році нашій команді лишилося зіграти один матч. У суботу на "пивоварів" чекає "Шахтар" зі Свердловська.

"Оболонь-Бровар" -- "Кристал" -- 0:0

"Оболонь-Бровар": Дяченко, Лещенко, Корнєв, Черемісін, Кіцута (Купрій, 24, Пронак, 72), Фаворов, Проневич, Іващенко, Заваров (Литовчак, 53), Гордійчук, Корольчук.

Запасні: Федорівський, Таран, Березанський, Бартошук.

Головний тренер: Сергій Солдатов.

"Кристал": Касперович, Жоров, Челідзе, Бічевой, Швей, Ленський (Піркавець, 85), Цой, Сітало, Потапенко (Козаченко, 67), Барладим (Кучеревський, 88), Манасян (Антія, 90+2).

Запасні: Холоша.

Головний тренер: Сергій Шевцов.

23 листопада. Київ. "Оболонь Арена". +4`С. 700 глядачів.

Арбітр: Роман Калита (Кіровоград)ассистенти: Віктор Попков, Артем Пошелюзний (Донецька область).Інспектор ФФУ: Іван Староста (Закарпатська область).

Попереждення: Купрій (37).

Статистика матчу

15 (7) * Удари * 13 (4)

8 (3) * Удари в площину * 3 (1)

7 (5) * Кутові * 3 (0)

2 (1) * Офсайди * 3 (1)

12 (3) * Фоли * 17 (6)

ФК "Оболонь-Бровар" 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору