Новини ЗМІ

"Тернопіль" - "Карлівка" 2:0. Достойне домашнє закінчення року

09:52, 25 листопада 2013

Поєдинок „Тернополя” та „Карлівки” привертав до себе увагу хоча б тому, що був останнім для „муніципалів” у поточному році на очах своїх уболівальників. Тож можливо зважаючи на це, прийти підтримати „жовто-блакитних” прийшло чимало глядачів навіть незважаючи на дощову погоду, та доволі пізню „темну” пору дня. Втім, і футболісти не розчарували їх своєю грою, і вже як наслідок – вдалим результатом.

Перша половина зустрічі пройшла фактично повністю під диктовку команди Василя Івегеша. Дебютну нагоду відкрити рахунок наші земляки втратили на 10-й хвилині зустрічі – Сергій Куріцький прострілив на Богдана Семенця, який фактично з лінії воротарського майданчика не зумів переграти голкіпера гостей Олександра Полуляхова. Був близьким до успіху Степан Клекот – потужний дальній удар правого захисника „Тернополя” розминувся з поперечиною кількома сантиметрами. Чудовий по своїй красі гол міг побувати у воротах „Карлівки” на 30-й хвилині – Віталій Богданов після відскоку м’яча на правий фланг атаки, пробив в один дотик – „круглий” описавши красиву дугу ледь не залетів за комірець Полуляхову, влучивши у поперечину. Добивання ж Семенця вже прийшлося вище воріт.

Втім, красивому м’ячу цього дня точно судилось побувати у воротах гостей. На 36-й хвилині зустрічі після довготривалого різіграшу ауту м’яч відскочив до Сергія Куріцього. Удар останнього з „ходу” без обробки метрів з 25 був невідпорним – „снаряд” по відмінній траекторії влетів у верхній кут воріт „Карлівки” без шансів для голкіпера – 1:0.

У другому таймі гра заспокоїлась. Господарі менш активно йшли вперед, втім ще до половини 45-хвилинки провели другий гол. Після проходу лівим флангом атаки прослідувала передача в район одинадцятиметрової позначки, звідки не схибив Богдан Семенець – після його удару м’яч з рикошетом від захисника вдруге влетів у ворота „Карлівки” – 2:0.

Не можна сказати, що у цьому матчі гості не мали жодних шансів. Чи не кращу нагоду втратив Антипов, який після прострілу партнера з правого флангу залишився практично наодинці з Плетеницьким на лінії воротарського майданчика, проте переграти стража воріт господарів не зумів.

Гіркою пілюлею поєдинку стало під завісу тайму попередження Семенця. Фактично воно для нього ознаменувало закінчення року у другій лізі – з „Кристалом” Богдан не зіграє, додавши цим самим головного болю тренерському штабу „Тернополя”.

Як наслідок, фінальний свисток зафіксував перемогу „Тернополя” з рахунком 2:0. Календарний футбольний рік „муніципали” завершили без домашніх поразок. У 15 поєдинках у рамках другої ліги „жовто-блакитні” здобули 12 перемог, та три зустрічі звели унічиї.

Тепер наших земляків чекає останній матч у році, який пройде 30 листопада у Херсоні. Слід зазначити, що у випадку перемоги та осічки „Сталі” наші земляки мають шанс відправитись на 4-місячну „зимову” перерву лідерами другої ліги. Достойна мотивація, втім, враховуючи кадрові втрати та дуже хорошу форму суперників зробити це буде вкрай непросто…  

ФК "Тернопіль" - ФК "Карлівка" 2:0

Голи: Куріцький, 36, Семенець, 61

"Тернопіль": Плетеницький, Дубчак, Клекот, Атласюк, Куріцький (Сороцький, 88), Кондзьолка, Гаврилюк, Богданов (Пастернак, 83), Курило (Соколовський, 90 +2), Полянчук (Тарабалка, 79), Семенець

"Карлівка": Полуляхов, Бідний, Тарганчук, Артеменко, Носарєв, Пономаренко (Перін, 85), Добрянський (Масюк, 71), Гаврась, Подригуля (Коваленко, 78), Антіпов, Фомич. 

Попередження: Богданов, 71, Семенець, 85 - Гаврась, 22

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору