Новини ЗМІ

Юрій Гій: «Мені приємніше те, коли футболісти додають у майстерності»

08:49, 21 листопада 2013

На післяматчевій прес – конференції головний тренер чернівецької «Буковини» Юрій Гій зазначив, що результат матчу нашої команди є закономірним. Юрій Володимирович також зауважив: зростання команди визначає не її місце у турнірній таблиці.

Юрій Гій: «Я особисто задоволений сьогоднішнім матчем. Вболівальники, можливо, очікували більшого, однак я можу лише подякувати хлопцям. Вони, можливо, не показали такої змістовної гри. Зрештою, її важко показати тоді, коли граєш на третій день та усі матчі відбуваються, так би мовити, «на жилах», на нервах. Вважаю, що результат матчу закономірний.

- Чим можна пояснити те, що часто порушували правила проти братів Баранців ?

- Була чоловіча боротьба, як з нашого боку, так і з боку суперника. Десь у межах правил, а десь, можливо, гравці її переходили.Ніхто не хотів поступатися, футболісти грали до кінця.

- Які у Вас плани на міжсезоння ?

- З планами поки що не визначилися.

- Зараз «Буковина» поділяє у першості України 4-6 місця. Враховуючи те, з якими проблемами зіштовхнувся наш колектив, це можна вважати чудовим здобутком…

 - Це нормальна робота. Вважаю, що не місце у турнірній таблиці визначає зростання команди. Насамперед, я би хотів бачити зростання футболістів, як індивідуальностей. Якщо дивитися через призму подальших перспектив, зокрема, виступу у Премєр - лізі,то їм треба ще багато працювати. А те, посядемо ми третє місце чи чотирнадцяте, особисто для мене великого значення немає. Це, можливо, когось і тішить власні амбіції. Мені ж приємніше те, коли футболісти додають у власній майстерності та виконують на полі те, що я хочу бачити. А коли у них щось не виходить, то це засмучує та, принаймні, додає роздумів про те, над чим працювати далі.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору