Новини ліги

Підписано угоду про співпрацю з Центром Медіареформ

14:14, 19 листопада 2013

18 листопада 2013 року Професіональна футбольна ліга та Центр Медіареформ, що діє при Національному Університеті «Києво-Могилянська Академія», підписали угоду про інформаційне  партнерство. Підписи під документами поставили президент ПФЛ Мілетій Бальчос та Голова наглядової ради Центру Руслан Дейниченко.

 

Ключовим аспектом угоди стало встановлення довгострокової та взаємовигідної  співпраці та партнерства  Сторін у поєднанні зусиль  щодо сприяння обміну інформацією та досвідом, участі у спільних практичних проектах та програмах згідно з пріоритетами співпраці. З підписанням цієї угоди ПФЛ стає офіційним Інформаційним партнером Центру Медіареформ.

«Я переконаний, що шляхи розвитку футболу полягають не тільки у безперебійній організації та  проведенні матчів, а й у навколофутбольній сфері. Тут я маю на увазі й роботу з уболівальниками, і з менеджментом наших клубів, і з представниками ЗМІ. Тому підписання цієї угоди є ще одним перспективним напрямом діяльності Ліги, що сприятиме подальшому зростанню іміджу обох організацій у сфері професіонального футболу», - коментує подію Мілетій Бальчос.

 

Одним із напрямів діяльності  Центру є Могилянська школа журналістики, що входить до складу НаУКМА і існує вже близько десяти років. За словами Голови наглядової ради Центру Руслана Дейниченка, найближчим часом у Школі розпочнеться навчання з основ спортивної журналістики, зокрема футбольної. Тому вже у грудні 2013 року для футбольних коментаторів планується  перший інтенсивний тренінг, який проведе відомий британський коментатор Тім Вайт.

«Основна мета тренінгу – це вдосконалення вмінь та навичок футбольних коментаторів. За максимально стислий термін ми маємо дати слухачам необхідні для майбутньої роботи знання, сформувати уявлення про особливості роботи футбольного коментатора», - зазначає Руслан Дейниченко. «Ми вдячні Професіональній футбольній лізі за підтримку проекту та сподіваємося на плідну співпрацю у контексті інформаційного обміну та надання технічної допомоги», - додає представник Центру.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору