Новини ЗМІ

В.Шаран : "Я був впевнений, що ми переможемо!"

10:39, 18 листопада 2013

ПФК «Олександрія» - ФК «Титан»(Армянськ) 2:0 (0:0)
17.11.2013,  16-00,  КСК «Ніка», 1200 глядачів, +7, оцінка поля 4
Головний арбітр – Андрій Яблонський(Тернопіль)
Асистенти арбітра – Денис Марченко (Чернігів), Володимир Шланчак (Черкаська обл.)
4-й арбітр – Павло Почепецький (Дніпропетровськ) 
Інспектор ФФУ – Генадій Літвінов (Луганськ)

ПФК «Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Сидоренко, Зейналов(Бровченко,75), Запорожан - к/к, Пічкур(Кіча,62), Грицук(Бондаренко,65), Шендрік, Старенький, Коломоєць (Локтіонов,83), Микицей.
Запасні: Зарубін, Бідловський, Басов.
Головний тренер – Володимир Шаран

ФК «Титан»: Кошелєв, Башлай, Аблітаров, Тарасенко, Гальчук, Нудний–к/к(Симончук,74), Кучеренко(Жигалов, 63), Абляметов, Менжега (Маслов,38), Муховиков, Климентовський.
Запасні: Висоцький, Кравченко, Шаповал, Субочев.
Головний тренер – Олег Лутков.

Попередження: А.Запорожан(64), А.Кіча(90) – Р.Абляметов(41), І.Кучеренко(54), О.Тарасенко (57), А.Муховиков(85).
Голи: Р.Зейналов (46), А.Сухоцький(59).

Святково розпочався футбольний вечір на стадіоні «Ніка». Перед початком матчу учениці «Школи моделей «Інтрига» продемонстрували свій дебютний танець. Продовжили цей вечір футболісти «Олександрії» та армянського «Титану», які згодом вийшли на зелений газон «Ніки».

Вже на першій хвилині матчу гострий момент створюють кримчани. Після проходу по лівому флангу, футболіст «Титану» робить прострільну передачу в штрафний майданчик, але першим на м’ячі опинився В.Леванідов, який і забрав м'яч в руки. На 6-й хвилині, В.Грицук проходить по центру, віддає м’яч на А.Сухоцького, той робить передачу на Ю.Коломойця, останній у зручній ситуації пробиває вище воріт. Олександрійці трішки заспокоїлися, але продовжували загрожувати воротам «Титану». На 24–й хвилині "трьохкольорові" заробили ще один кутовий. Після подачі А.Сухоцького, С.Микицей вигравши повітряну дуель, пробив мимо воріт.  Не реалізувавши варіант швидкого забитого голу, олександрійці вдалися до  позиційного контролю над ситуацією. Гості відповіли рідкими контратаками, в одній із них, зі стандарту по воротах пробив С.Нудний, але В.Леванідов опинився на місці.  На 30-й хвилині небезпечний момент біля воріт кримчан створюють В.Грицук та Р.Зейналов, зігравши у «стінку», останній пробив по воротах, але м’яч проходить біля лівого нижнього від А.Кошелєва кута воріт. Майже весь перший тайм гра  проходила на половині поля гостей. Шкода, що маючи ігрову та територіальну перевагу, олександрійці не перевтілили її в голи. На 39-й хвилині в штрафному майданчику, С.Старенький вигравши боротьбу за м’яч, віддає пас на Є.Пічкура, той з гострого кута пробиває по воротах, але А.Кошелєв забирає м’яч в руки. Реальну можливість відкрити рахунок мали і кримчани на 42-й хвилині, коли майже на лінії штрафного майданчика С.Нудний перехопив м’яч, але вдало зіграли захисники, не давши йому пробити  по воротах.

Певно, в перерві матчу в роздягальні господарів поля  відбулася серйозна розмова футболістів з головним тренером В.Шараном, що відразу позначилося на активних діях олександрійців на старті другого тайму. На 46-й хвилині, гольову атаку розпочав А.Запорожан, зі своєї половини поля по бровці закинув м’яч на  Є.Пічкура, той відразу ж зробив націлену передачу в район 11-ти метрової штрафної позначки, де ніким не прикритий Р.Зейналов відправив м’яч у майже пусті ворота. Відмітимо помилку голкіпера гостей, який необдумано покинув рамку воріт. І відразу ж за декілька хвилин Ю.Коломоєць, А.Шендрик та С.Микицей опинилися майже перед порожніми воротами, але жоден з них не спромігся відправити м’яч у сітку.  На 58-й хвилині захисники «Титану» порушують правила і А.Сухоцький своїм прицільним і підступним ударом відправляє м’яч точнісінько в ліву від голкіпера дев’ятку воріт кримчан – 2:0.  На 63-й хвилині, в центрі поля олександрійці перехопили м’яч, і А.Запорожан метрів з 20-ти пробив по воротах, але його удар проходить над поперечиною. Ледве не єдиний гольовий момент наші гості мали на 72 – й  хвилині, коли пройшла передача на Р.Климентовського в район правого інсайду і той в один дотик намагався переправити м'яч у ворота В.Леванідова. Віддамо належне голкіперу господарів поля, який вийшов з воріт, звуживши кут обстрілу, парирував удар.

Тренери обох команд майже повністю скористалися правом на заміни. Керманич «Олександрії» насичував опорну зону свіжими гравцями, а О.Лутков намагаючись переломити хід матчу, випустив на поле гравців середини поля та атаки.  На передостанній хвилині, після подачі з кутового А.Кічею, першим на м’ячі опинився С.Старенький, але на цей раз вдало зіграли захисники «Титану», вибивши м’яч зі штрафного майданчику. Впевнена гра – закономірний результат.

                                                                                                                                                                 ІАЦ ПФК «Олександрія»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору