Новини ЗМІ

ФК "Оболонь-Бровар": Біло-зелені наші прапори

08:48, 18 листопада 2013

У матчі команд, що грали у однакових за кольором формах, сильнішими виявилися "пивовари"

корольчук

Їдучи до казкової (інакшого епітету до цього, любого кожним українцем, краю й не підбереш) Полтавщини, футболісти "Оболонь-Бровара" намагалися налаштувати себе на переможний настрій. Жарти жартами, та у гостях кияни не могли виграти вже більше трьох (!!!) місяців. Вдома були биті лідери чемпіонату, та на виїзді нічиї змінювали поразки і навпаки. Здавалося, що у домашніх зустрічах підопічні Сергія Солдатова забивали понаднормові голи, й на ворожій території м`яч ну ніяк не хотів потрапляти до сітки воріт суперника.

ворота стадионастадион

Карлівка зустріла гостей новим, дуже симпатичним стадіоном з доволі непоганим (особливо у порівнянні з аренами, де наші хлопці проводили свої останні виїздні поєдинки) газоном. Біля спортивної споруди знаходиться тир, що змушує з ностальгією згадувати за аналогічні будови, які у роки мого дитинства були дуже популярними у маленьких містечках. Буває йдеш додому після закінчення занять у школі і невідома сила тягне до місця, де можна за декілька гривень постріляти по зайчикам, білкам чи пивним банкам. Це зараз діти стріляють, нажимаючи на комп`ютерну мишку чи джойстик, а колись...

Також під стадіоном знаходиться й найромантичніша локація Карлівки -- металеве серце, на яке закохані вішають замочки зі своїми іменами, сподіваючись на те, що їх кохання буде вічним. Доречі, наш клубний автобус досить непогано гармонував з цією конструкцією.

тирпамятник влюбленным

Знаєте, що спільного між Карлівським "Машинобудівником" і базою "Оболонь Бровара" у Бучі? Транспорт, що весь час прямує повз футбольне поле. Тільки у Бучі це роблять літаки, а у Карлівці -- потяги.

рельсы

Перед початком гри стався досить неприємний епізод. "Карлівка", яка має "жовто-чорний" комплект форми, захотіла грати у "біло-зелених" кольорах. Оскільки у "Оболонь-Бровара" обидві форми мають або білі, або зелені кольори, прийшлося комбінувати комплекти. Але навіть це не допомогло глядачам плутати "своїх" та "чужих", а футболістів саме через це -- помилятися. Наш півзахисник Фаворов після матчу зізнався, що він щонайменше разів п`ять віддав м`яча супернику, будучи абсолютно впевненим у тому, що пасує на партнера. Отакий ось сумбур.

форма

Хоча коли на 28-й хвилині зустрічі Фомич прорвався правим флангом й переграв Дяченко, партнери кіпера наврядчи могли сплутати форварда з граючим зліва у захисті Кіцутою. Тож перша серйозна помилка гостей призвела до гола у їх ворота. Фомич, доречі, забивав "Оболонь-Бровару" і у Києві. Тоді результативний удар Ігора міг стати переможним, якби вийшовший на заміну Заваров не врятував становище команди... Забив Валерій і цього разу. Тим самим хавбек відсвяткував свій другий вихід на поле серед перших 11-ти у сезоні, й показав, що пісня "Валєра, Валєра", що лунала за вечерею команди у полтавському готелі за день до матчу, була пророчою.

Заваров

Заваров1

На перерву команди пішли за рахунку 1:1, а у другому таймі на полі був яскравовиражений агресор. Це були кияни. Той же Заваров, замикав крос з правого флангу, та кіпер господарів зіграв надійно. Так само Чумак діяв і після ударів Іващенка та Корольчука. Олександр взагалі, граючи на позиції лівого форварда, частіше за інших загострював ситуацію біля воріт суперника.

иваха

На 68-й хвилині нападник нарешті добився свого. Заваров виграв боротьбу у карному майданчику "Карлівки", м`яч опинився у Іващенка, й той розстріляв ворота Чумака -- 2:1. Господарі нарешті прокинулися й спробували відсунути гру на чужу половину поля, та захисники, серед яких у другому матчі поспіль вимушено (Іашвілі "зламаний", Березанський відходить після травми) опинився Корнєв, діяли надійно. Також і Дяченко виручав.

кореньДяченко

Ну а під саму завісу поєдинку кияни провели атаку, що поставила все на свої місця. Чумак, у боротьбі за м`яч, трохи вийшов з "рамки". Іващенко це помітив й миттєво закинув м`яча йому "за комірець". Ситуацію вирішив рятувати Голованьов, який, рятуючи ворота, зіграв рукою. Це помітила лайнсмен Марина Стрілецька. Фол останньої надії і пенальті. Іващенко був безжальним і зробив другий дубль поспіль. 

лайнсменша  

Отже, з перемогою, друзі. Чекаємо на Вас у суботу на матчі проти "Кристалу", де нас влаштує лише перемога.

"Карлівка" -- "Оболонь-Бровар" -- 1:3

Голи: Фомич (28) -- Заваров (34), Іващенко (68, 90+3, с пенальті).

"Карлівка": Чумак, Артьоменко, Тарганчук, Бідний, Голованьов, Коваленко (Гаврась, 73), Ничипорук (Масюк, 28), Добрянський (Співак, 83), Подригуля, Антіпов, Фомич.

Запасні: Полуляхов, Поляхов, Перін, Клименко.

Головний тренер: Сергій Лукаш.

"Оболонь-Бровар" Дяченко, Лещенко, Корнєв, Черемісін, Кіцута, Фаворов, Проневич, Майданевич (Пронак, 83), Заваров (Гордійчук, 69), Іващенко (Литовчак, 90+4), Корольчук: .

Запасні:Федорівський, Таран, Купрій, Березанський.

Головний тренер: Сергій Солдатов.

16 листопала. Калівка. Стадіон "Машинобудівник". +7`С. 500 глядачів.

Арбітр: А.Ноздрачов (Харків), ассистенти: М.Стрілецька (Луганськ), О.Жуков (Харків). Інспектор ФФУ:О.Циганков (Тернопіль).

Попереждення: Ничипорук (11), Артьоменко (45), Подригуля (70), Голованьов (89), Бідний (90+2) -- Фаворов (27), Майданевич (57).

На 90+3-й хвилині з поля було вилучено Голованьова (фол останної надії).

Статистика матчу

7 (4) * Удари * 20 (10)

5 (3) * Удари в площину * 10 (5)

4 (2) * Кутові * 4 (1)

5 (3) * Офсайди * 0

27 (16) * Фоли * 16 (10)

Після матчу

Сергій СОЛДАТОВ "Команда набирає хід з кожним матчем. Це дуже радує. Не менше приємно й від того, що хлопці почали краще реалізовувати свої моменти.

Заваров? Ми дали йому шанс, він ним скористався. Команда перемогла вдруге поспіль. Це прекрасно.

Корольчук? Від того, що він не забивав у останніх матчах, він не є менш корисним для команди. Скільки боротьби він виграв, м`ячів "вигріз". Артем виконує дуже багато роботи.

Вилучення у складі суперників цілком закономірні. Значить, ми нав`язуємо командам свою гру, а вони не можуть з нею нічого зробити у рамках правил.

В останніх двох матчах перед зимовою перервою я згідний лише на перемоги нашої команди. Інші варіанти навіть не розглядаю".




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору