Новини ЗМІ

Олег Лутков: «Буковина» більше прагнула успіху»

09:19, 4 листопада 2013

Після матчу «Буковина» - «Титан» (2:0) головний тренер кримської команди Олег Лутков зауважив, що запорука успіху нашого колективу – велике бажання його гравців досягти позитивного результату. Наставник гостей також зазначив: зараз передбачити результати матчів у першій лізі практично неможливо.

Олег Лутков: «Вітаю «Буковину» з перемогою. На полі були дві рівні команди. А «Буковина» перемогла тому, що у її гравців було більше бажання. Це було видно неозброєним оком. Після матчу зі «Сталлю» впізнати більшість футболістів моєї команди було неможливо. У цьому ми будемо розбиратися вже тоді, коли повернемося додому. У моїй практиці, напевно, вперше те, що гравці забивають два м’ячі у власні ворота. І все ж, повторюся: «Буковина» більше прагнула успіху. Тому і удача була на її боці. А удача посміхається тим, хто більше цього заслуговує».

- Яка мета Вашої команди на цей сезон ?

- Бути у вісімці кращих команд.

- Пане Олеже, Ви погоджуєте з тим, що зараз передбачити результати матчів першості України практично неможливо ?

- Так. Будь – яка команда, зокрема, київське «Динамо – 2», може обіграти лідера першості. Зараз практично усі команди рівні. Зараз у першій лізі немає таких команд, як «Арсенал» (Біла Церква), ФК «Одеса»… Тоді було видно, що ці колективи слабкіші за опонентів. Тепер ж із 16 команд я би жодну не виділив. Згадайте минулі роки, коли у першій лізі виступали «Севастополь», «Закарпаття», запорізький «Металург». Відчувалося, що ці команди рівня Прем'єр - ліги. Нині ж передбачити результати матчів у першій лізі важко.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору