Новини ЗМІ

Євген Яровенко:"Арбітр випустив ниті гри в деяких моментах"

09:13, 4 листопада 2013

- Здалося, що ви по грі володіли ігровою і територіальною ініціативою, ці пропущені м’ячі це наслідки неуважності захисників, воротаря або чогось іншого?

- Зачасту так буває у футболі коли команда володіє ініціативою і пропускає м’ячі. Забили прекрасний м’яч. А будь-яка дрібниця, будь-який нюанс позбавляє головної ролі. Будемо так казати. Те, що ми пропустили гол в роздягальню, це елементарна неуважність, просто втрата концентрації. Програли єдиноборство вверху і не вспіли своєчасно зіграти з Осадчим, який володіє прекрасною швидкістю, захисник не хотів там фолити. Треба подивитись, проаналізувати. Що стосується наших моментів, то були непогані посилання, не вистачало точного останнього пасу. Це те, що у нас трішки не виходить. А так команда бойова. Мені одне не сподобалось, це моя особиста думка, арбітр випустив ниті гри в деяких моментах. В яких? Я вам зараз поясню. Нехай футболісти Кіровограду подивляться історію, коли грав їх головний тренер, апелювати весь час, кожен контакт і падати, кричати, це ж чоловічий вид спорту, ось і все. І арбітр постійно давав свисток, можливо давав свисток і в одну і в другу сторону , претензій до су дійства немає. Тільки після будь-якого контакту футболісти «Зірки» подавали голос і він показував. Хоч тут мені здалося був момент з порушенням  проти  Саванчука, а він не дав свистка і ми пропустили м’яч, а зразу єдиноборство і свисток. Можливо тут було порушення на нашій половині. Знову ж таки кажу, потрібно дивитись. А та ситуація коли нам забивався другий м’яч, елементарно ніхто не вийшов зустрічати завчасно на гравця. Там був час було достатньо, дві- три секунди, потрібно було виходити, скорочувати кут прострілу і все. А так ігри завжди проходять в бойовому ключі. Я знаю, що «Зірка» настроювалась доволі серйозно після поразки в Охтирці. Знали, що гра буде важкою, що команда мобільна, команда біжить і нав’язує силовий футбол. Бачите скільки було довгих передач, але не було ким замінити Васільєва, котрий отримав удар в висок. Добре, що є такі футболісти котрі до кінця витримують.

- Ви зараз йдете в лідируючій групі, можна говорити, що ви в майбутньому можете претендувати на вихід в Прем’єр-лігу?

- До закінчення чемпіонату ще багато ігор. В будь-якому випадку щоб претендувати, це залежить від багатьох факторів, це інфраструктура, це умови. Якщо будуть ставитись такі задачі, то все можна зробити щоб команда підвищилась в класі. Єдине потрібно щоб наше керівництво дало відмашку. Тоді можна буде підсилюватись. На даний час такої відмашки немає.

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору