Новини ЗМІ

"Зірка"-"Нафтовик-Укрнафта" 2:1

09:12, 4 листопада 2013

Легко зрозуміти з яким настроєм виходили на поле футболісти кіровоградської «Зірки» на матч з охтирським «Нафтовиком». В грі першого кола «нафтовики» завдали їм нищівної поразки з рахунком 4:0. Отже господарі поля старались взяти реванш. Спочатку гра проходила на рівних. Команди обмінювались ударами здалеку, але це не несло ніякої явної загрози для обох команд. На 15-й хвилині Сергій Артюх сильним ударом, з-за меж штрафного майданчика, пробив і м’яч зайшов прямо в дев’ятку. Буквально за хвилину господарі могли зрівняти рахунок. Розігравши кутовий, Віталій Березовський головою пробив по воротах, та удар був неточним. Кіровоградці після пропущеного голу не розгубились і намагались взяти ворота «нафтовиків», але до гостроти моментів справа не доходила. В кінці тайму гості провели низку атак воріт суперника, але жодна з них не принесла збільшення результату. Мав нагоду відзначитись Руслан Левига, обігравши захисника «Зірки», пробив сильно по воротах, та воротар господарів зумів зловити м’яча. Вже в доданий арбітром час кіровоградці зіграли на контратаці і зуміли занести м’яч в роздягальню «Нафтовику». Отримавши гарну передачу з лівого флангу від Дмитра Осадчого, Ярослав Галенко запхав м’яч в сітку воріт.

Після перерви «Нафтовик» пішов в атаку. Обігравши декількох гравців «Зірки» Башлай пробив сильно по воротах, та м’яч пройшов над перекладиною. Дуже гарний момент був у Сергія Артюха, отримавши передачу Сергій пробив по воротах, та голкіпер господарів зумів відбити м’яча. На 26-й хвилині господарі поля розіграли штрафний біля воріт «Нафтовика» і Вадим Родіна потужним ударом загнав м’яч в сітку воріт. Пропустивши м’яч гості пішли в наступ і до закінчення матчу володіли територіальною перевагою. Але всі моменти які було створено не закінчилися взяттям воріт. В компенсований арбітром час кіровоградці могли ще збільшити рахунок. Після атаки «Нафтовика» Дмитро Осадчий підхопив вибитий м’яч і пройшов з ним через усе поле до воріт суперника, та обіграти Максима Лавренюка йому не вдалося.

2 листопада 2013 року. Кіровоград. Стадіон «Зірка». Початок о 14.00. 1900 глядачів. + 10 С.
Арбітр: Козиряцький Максим (Запоріжжя).
Асистенти арбітра: Шост Олександр (Луганськ), Целовальник Олексій (Донецьк).
4-й арбітр: Попельницький Дмитро (Кіровоград).
Спостерігач арбітражу: Шаленко Віктор (Харків).
«Зірка»: 1. Ширяєв Євген, 2. Допілка Олег (21. Загальський Ігор, 89), 4. Мостовий Андрій, 5. Бочкур Роман (7. Рудницький Іван, 65), 8. Родіна Вадим (к/к), 11. Галенко Ярослав (10. Силантьєв Ігор, 80), 16. Гонщик Вадим (9. Лисюк Антон, 59), 18. Бурдіян Андрій, 20. Фатєєв Дмитро, 23. Березовський Віталій, 66. Осадчий Дмитро. Запасні: 15. Степанов Андрій, 33. Поштаренко Павло, 77. Чичиков Олексій. Головний тренер: Федоренко Микола.
«Нафтовик-Укрнафта»: 31. Лавренюк Максим, 4. Бояринцев Леонід (к/к), 30. Васільєв Денис, 11. Антонюк Дмитро, 25. Світличний Роман, 20. Башлай Дмитро, 15. Павелько Олексій, 23. Зайчук Владислав (22. Разуваєв Олексій, 83), 32. Левига Руслан (7. Саванчук Олександр, 60), 19. Артюх Сергій (9. Прокопченко Віталій, 68), 16. Радіонов Євген (8. Яровенко Олександр, 65). Запасні: 33. Вокальчук Сергій, 18. Кісіль Сергій, 37. Вайда Шандор. Головний тренер: Яровенко Євген.
Голи: 0:1, Артюх Сергій (15), 1:1, Галенко Ярослав (45+2), 2:1, Родіна Вадим (71).
Попередження: Антонюк Дмитро (67), Бояринцев Леоінд (70), Осадчий Дмитро (77), Башлай Дмитро (80), Васільєв Денис (90+4).

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору