Новини ЗМІ

«Карлівка» – «Енергія» – 2:0

08:54, 4 листопада 2013

«Карлівка» – «Енергія» – 2:0 (1:0). 
3 листопада. м. Карлівка, стадіон «Машинобудівник», 14:00. Поле: 4, Темп.: +9. Глядачів: 650 
Судді: Романов Д. М., Козорезов Д. В., Ісаєв А. Ю., Матяш О. О. 
Спостерігач арбітражу : Кубяк Л. М.

«Карлівка»: Чумак, Бідний, Погорельцев, Момотенко, Носарєв, Коваленко, Пономаренко (Добрянський, 72), Подригуля, Лубенець (Поляхов, 65), Антіпов (Шаповал, 87), Фомич (Перін, 86). 
Запасні: Полуляхов, Співак, Тарганчук.
В. о. головного тренера : Сергій ЛУКАШ.

«Енергія»: Остапенко, Щербина, Черній, Шешеня, Арутюнян, Горбачов, Комягін, Ковальчук (Мостіпан, 84), Гарібян (Котов, 80), Скоцький, Риженко, Цвик. 
Запасні: Гребєшков. 
Тренер: Юрій ОКУЛ.

Голи: Антіпов (27, 59).
Попередження: Пономаренко (48), Подригуля (51), Поляхов (73), Добрянський (77), Носарєв (83) – Ковальчук (12), Гарібян (40), Комягін (71).

Після 20 туру програшна серія новокаховської «Енергії» в чемпіонаті України складає вже чотири матчі. Цього разу підопічні Юрія Окула поступилися ФК «Карлівка» з Полтавщини. 
Варто зазначити, що до матчу з карлівчанами «Енергія» підійшла у скрутному кадровому становищі. Через травми на виїзд із командою не поїхали Зелінський, Шешеня, Логвиненко і Солович. У резерві новокаховчан було лише три заміни. Щоправда, маленька лава запасних – не єдина причина невдалого результату. Місцева команда показала злагоджену гру, агресію і вміння реалізовувати свої моменти, тож здобула заслужену перемогу. Вже зі старту господарі задали атакувальний тон грі, створивши низку гострих епізодів, у яких новокаховчан виручив Остапенко. «Карлівка» не збавляла тиску і в середині тайму добилися позитивного результату. Новокаховчани дозволили зробити подачу з флангу, в центрі оборонці зіграли невпевнено і м’яч потрапив до суперника, який віддав вивірену передачу на лінію штрафного майданчика. Звідти влучно пробив Антіпов – 1:0. Гості теж мали одну нагоду, аби відзначитися. Але Щербина не розібрався в ситуації і з кількох метрів не переграв воротаря суперника.
Одразу після перерви гра дещо вирівнялася, але територіальна перевага була за господарями. Поступово «Карлівка» додала в агресії, якого гравці «Енергії» не витримували і почали частіше помилятися. І на 59 хвилині гри гості забили вдруге. Антіпову вдався красивий удар з середньої відстані прямо в кут – 2:0... До кінця матчу гідних аргументів для відповіді у гостей так і не знайшлося.

ФК "Енергія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору