Новини ЗМІ

ФК "Оболонь-Бровар": і знову втрата

08:51, 4 листопада 2013

DSC 0332

Після впевненої перемоги над "Сталлю" та пропущеного туру від "пивоварів" очікували успіху у грі з "Енергією". Кияни були близькі до того, щоб виправдати ці очікування, та вже вкотре за цей сезон команда стала жертвою низької реалізації. Як наслідок -- "біло-зелені" заробили всього-навсього один заліковий пункт і опустилися на 11 сходинку у турнірній таблиці.

DSC 0226

В матчі з миколаївцми тренерський штаб "Оболонь-Бровара" не міг розраховувати на Давіта Іашвілі, який зазнав пошкодження у спарингу з "Динамо-2". За цим вийнятком, склад команди, що вийшов в суботу на поле первомайського стадіону, був абсолютно бойовим. Доречі, саме поле було дуже важким, тому обидва колектива досить довго не могли створити нічого креативного. 

Першого удара у зустрічі довелося чекати 14 хвилин, та м`яч зрізався з ноги Фаворова й полетів не туди, куди планував його відправити хавбек. В площину першими влучили також гості. Гордійчук "стріляв" з лінії карного майданчику, однак влучив точно в руки кіперу. А який момент втратив Майданевич! Кіпер "Енергії" випередив Іващенко, та відбив м`яча на правого півзахисника "пивоварів". Між Олексієм і авторством першого голу у матчі було 30 метрів відстані до пустих воріт. На превеликий для нас жаль, він не влучив.

DSC 0297

Гоосподарі в цей час майже не полишали своєї половини. Але навіть за таких реалій вони могли  повести в рахунку, якби Дяченко вкотре не продемонстрував за що саме він є номером 1 у команді. На якісь сантиментри Олександр випередив Худобяка, що мав замикати простріл зліва.

За схожим сценарієм проходив і другий тайм. Корольчук, Фаворов, Гордійчук та партнери могли забивати, та цього не зробили. І знову ж таки "пивовари" могли й програти, якби Гранковський влучив у їх ворота з п`яти метрів.

DSC 0265

Незважаючи на неприємний результат гравці після матчу привітали своїх фанатів, а ті, в свою чергу, поздоровили з днем народження капітана команди Андрія Корнєва, якому за день до матчу виповнилося 35 років.

Між тим кияни не виграють на виїзді з четвертого туру, коли вони перемогли "Кристал". Може до церкви командою сходити?

DSC 0370

"Енергія" М -- "Оболонь-Бровар" -- 0:0

"Енергія" М: Шилов, Гребинський, Бартальов, К.Шиманець, Чорноморський, Гостєв (О.Васильєв, 46), Велієв, Рябцев (Олійник, 46), Рябченко, Гранковський, Худобяк (Федорченко, 80).

Запасні: Кулін, Маркітан, А.Шиманець, Трохін.

Головний тренер: В`ячеслав Мазараті.

"Оболонь-Бровар: Дяченко, Лещенко, Березанський, Черемісін, Кіцута, Корнєв, Фаворов, Майданевич, Іващенко, Гордійчук, Корольчук.

Запасні: Федорівський, Таран, Заваров, Остапенко, Купрій, Проневич, Пронак.

Головний тренер: Сергій Солдатов.

2 листопала. Первомайськ. Стадіон "Центральний". +14`С. 150 глядачів.

Арбітр: В.Запрутняк (Ужгород), ассистенти: П.Котубей (Закарпатська обл.), С.Дарійчук (Чернівецька обл.). Інспектор ФФУ: А.Олейнік (Сімферополь).

Статистика матчу

4 (2) * Удари * 21 (9)

1 (1) * Удари в площину * 9 (2)

2 (0) * Кутові * 7 (0)

1 (0) * Офсайди * 0

17 (10) * Фоли * 21 (11)




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору