Новини ЗМІ

«СКАЛУ» ВИСТАЧИЛО НА ОДИН ТАЙМ…

08:49, 4 листопада 2013

2 листопада матчем проти «Гірника» у Кривому Розі стрийська «Скала» відкривала для себе друге коло футбольного сезону 2013/2014 років. 

Як і в першому колі, перемогу святкували футболісти з Дніпропетровщини.

ФК «Гірник» (Кривий Ріг) – «Скала» (Стрий) – 3:0 (0:0)

2 листопада 2013 р. 14 год. м. Кривий Ріг. Стадіон «Металург». 12 градусів. 500 глядачів. Арбітр – Євген Яковлєв (Київ). Асистенти арбітра Тарас Чопілко та  Юрій Вишневський (обидва – Київ). 4-й арбітр – Катерина Кожурина (Кривий Ріг). Делегат ФФУ: Вадим  Нестеренко (Донецьк).

ФК «Гірник»: 1. Роман Гурин-к, 13. Андрій Голуб (3. Ігор Христусь, 84), 22. Вячеслав Рябов, 23. Ілля Ходуля, 5. Євген Давиденко (89. Сергій Васильєв, 77), 14. Ігор Черник (29. Владислав Сухоруков, 82), 7. Ігор Бука, 25. Андрій Григорик, 21. Сергій Гвоздевич (16. Олександр Горват, 62), 9. Андрій Ілляшов (27. Анатолій Пашковський, 84), 34. Григорій Гаранян.

Резервні гравці: 30. Іван Фельде, 6. Георгій Сулимовський.

Головний тренер — Геннадій Приходько.

«Скала»: 92. Роман Данкович, 8. Дімітрі Пачкорія (77. Євген Аксінін, 15), 4. Олег Дмитренко-к., 15. Петро Стасюк, 22. Юрій Антонів, 29. Володимир Кайдрович (9. Віталій Лазаренко, 62), 23. Станіслав Катана (25. Павло Нагорний, 56), 10. Леван Арвеладзе (16. Ігор Коцюмака, 46), 99. Володимир Пришнівський, 33. Андрій Ковальчук (35. Назар Кміть, 73), 14. Василь Цюцюра.

Резервні гравці: 89. Денис Завгородний, 11. Роман Іванов,

Головний тренер – Володимир Книш.

Голи: Андрій Голуб (53), Григорій Гаранян (75), Ігор Бука (81).

Попередження: Андрій Григорик (49) – Петро Стасюк (48), Андрій Ковальчук (69).

 

Раніше суперники в першостях України зустрічалися лише одного разу. Це був матч першого туру нинішнього сезону, який відбувався 14 липня 2013 року  у Стрию в день 119-річчя зародження українського футболу, батьківщиною якого є місто Лева, і завершився мінімальною перемогою «Гірника» - 0:1.

Цього разу «Гірник» приймав своїх суперників на головній футбольній арені Кривого Рогу на стадіоні «Металург», де, починаючи з 3 серпня, й проводить увесь сезон 2013/2014 років.

Для стрийської «Скали» це була третя виїзна гра поспіль. І як і дві попередні - проти дніпродзержинської «Сталі» та миколаївської «Енергії», стрийська команда знову програла. Програла потенційному лідеру турнірних перегонів, адже за втраченими очками «Гірник» може вийти на перше місце, бо провів на одну гру менше від дніпродзержинської «Сталі» та ФК «Тернопіль», котрі досі посідали перші дві сходинки турнірної таблиці.

«Скала», яка після двох поразок в останніх двох турах опустилася на передостаннє місце, прагнула поліпшити своє турнірне становище. Та й головний тренер «малиново-зелених» Володимир Книш уродженець Дніпропетровщини, який свого часу виступав за криворізький «Кривбас», хотів відібрати очки у принциповому для нього поєдинку.

Перший тайм закінчився без голів. Та й гольових моментів практично не було. Стрияни грамотно перекрили всі зони і господарі, хоча й грали першим номером, але до загрозливих моментів справа практично не доходила. А головні події у цьому матчі відбулися вже після перерви. Відкрив лік забитим голам правий захисник «Гірника» Андрій Голуб, який на 53 хвилині після розіграшу кутового розпечатав ворота Романа Данковича, який цього разу зайняв пост №1 після травми, яку ще перед від`їздом до Кривого Рогу на тренуванні отримав Денис Рильський. Цей гол змусив гостей активніше йти вперед, чим і скористалися криворіжці. Дві контратаки призвели до ще двох голів. Рахунок 1:0 протримався до 75-ої хвилини, саме тоді господарі вдруге, зусиллями нападника Григорія Гараняна, вразили ворота стриян. А завершив розром «малиново-зелених» півзахисник Ігор Бука, який наприкінці матчу встановив остаточний рахунок. У «Скали» було дві нагоди для того, щоб змінити рахунок. І обидві у другому таймі. Але якщо удар у Василя Цюцюри не вийшов, то постріл Ігоря Коцюмаки прийняла на себе поперечина. Щоправда, при цьому лайнсмен підняв прапорець, сигналізуючи про сумнівний офсайд.

А ось яке розташування гравців обрав наставник «Скали» на матч проти команди з Дніпропетровщини. Команда діяла за схемою: 1-4-2-3-1. У воротах уже згадуваний Роман Данкович; лінія захисту: праворуч – Петро Стасюк, ліворуч – Дімітрі Пачкорія (на 15-й хвилині він зазнав серйозної травми і був замінений),  пара центральних оборонців – капітан команди Олег Дмитренко та Юрій Антонів, який вперше грав на цій позиції. Опорні півзахисники – Володимир Кайдрович та Станіслав Катана. Трійку атакувальних півзахисників склали: праворуч – Андрій Ковальчук, ліворуч – Леван Арвеладзе, а місце під нападником посів Володимир Пришнівський. І попереду грав Василь Цюцюра. Після матчу уже з`ясувалося, що на гру Леван Арвелавдзе вийшов з підвищеною температурою, тому після перерви, звісно, він був замінений. Через травму також не зміг взяти участь у матчі Дмитро Скакун.

Поправити своє турнірне становище тепер «Скала» матиме змогу 9 листопада, приймаючи вдома ФК «Карлівка».

ФК "Скала"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору