Новини ліги

Відбулося засідання Центральної Ради

12:36, 1 листопада 2013

1 листопада 2013 року у приміщенні ПФЛ відбулося засідання Центральної Ради, у ході якого розглядалися питання стосовно невиконання клубами першої-другої ліг регламентних і статутних норм у частині сплати обов’язкових грошових внесків.

 

У контексті цього ж питання порядку денного Центральної Ради учасники обговорили ситуацію, що склалася з футбольним клубом «Динамо» Хмельницький. Під час засідання прийнято рішення звернутися до Федерації футболу з клопотанням винести на розгляд КДК ФФУ питання про зняття трьох очок з команд, що не виконають фінансових розрахунків по своїх заборгованостях із заявкових внесків протягом 10-и днів з моменту отримання постанови Центральної Ради. У разі невиконання цього ж рішення на футбольний клуб «Динамо» Хмельницький очікує зняття команди зі змагань другої ліги та виключення клубу зі складу ПФЛ.

 Крім цього, члени Центральної Ради обрали делегатів від ПФЛ  для участі у XV Конгресі ФФУ. Так, інтереси Ліги представлятимуть перший віце-президент ФФУ, голова Комітету професіонального футболу ФФУ Анатолій Попов, перший віце-президент ПФЛ, віце-президент ФК «Геліос» Харків Ігор Шам та заслужений працівник фізичної культури та спорту, президент ПФЛ Мілетій Бальчос.     




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору