Новини ліги

Професіональна футбольна ліга підтримує ініціативу UEFA та FARE

13:17, 28 жовтня 2013

У період з 15 по 29 жовтня футбольні організації  Європи проводять тижні діяльності щодо об’єднаної позиції проти дискримінації, расизму та за соціальну інтеграцію.  

Професіональна футбольна ліга всебічно підтримує ініціативу UEFA  та агенції FARE стосовно організації та проведення заходів, направлених на викоренення негативних явищ, що подекуди мають місце на стадіонах футбольних клубів України. На знак підтримки та висловлення консолідованої позиції з питань проявів «нульової терпимості» щодо проявів нацизму, расизму та дискримінації перед початком матчу 16-го туру чемпіонату України з футболу FAVBET Ліга 1 «Динамо-2» - «Десна» Чернігів футболісти обох команд під час передматчевого шикування були вдягнуті у футболки з логотипом Акції, що її проводить ФАРЕ всією Європою.  

Нагадаємо, минулого тижня у Будинку футболу відбулася  конференція «Футбол без проявів ненависті та дискримінації» в рамках акції «Футбол проти расизму в Європі». Під час заходу, що проводився під егідою ФФУ та Східно-Європейського інституту розвитку та за участі партнерів із ФІФА, УЄФА, ОПФКУ «Прем’єр-ліга», ПФЛ та FARE прийнято резолюцію «Футбол без ненависті та дискримінації»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору