Новини ЗМІ

"Буковина": третя виїзна перемога поспіль!

10:02, 28 жовтня 2013

«Авангард» (Краматорськ) – «Буковина» (Чернівці) – 0:1 (0:1)

26 жовтня. Краматорськ. Стадіон «Авангард». 800 глядачів.

Арбітр – Саїк (Одеса), асистенти арбітра – Рєка (Жовтий Яр, Одеська область), Сухомлинов (Київ). Четвертий арбітр - Омельченко (Слов'янськ, Донецька область), спостерігач арбітражу – Даневич (Київ).

«Авангард»: Жданков, Тищенко (Кравченко, 90+1), Сангаре, Візавер, Ковальов, Печенкін, Войтенко (Свиридов, 55), Піднебенной, Швець, Швидкий, Расков (Маленко, 62). Запасні: Пуговкін, Рєзніков. Головний тренер – Сергій Шевченко.

«Буковина»: Когут, Темерівський, Керчу, Маковійчук (Немтінов, 66; Тарасенко, 90+3), Вечтомов, Новотрясов, Семенюк (Орловський, 60), Рибковський (Деребчинський, 71), Яворський, Циколія, Палагнюк. Запасні: Бахтіяров, М. Косован, Головачук. Головний тренер – Юрій Гій.

Гол: Палагнюк (38).

Попередження: Яворський (27), Маковійчук (49), Швидкий (53), Когут (87), Свиридов (90+4).

Вилучення: Яворський (57, друге попередження).

Матч розпочався з атак господарів поля. Зокрема, після прострілу Євгена Швидкого не зміг завдати влучного удару Дмитро Швець. Через п’ять хвилин «постріл» Олександра Семенюка заблокували гравці господарів. А згодом шанс засмутити нашу команду мав нападник «Авангарду» Віктор Расков, який до приходу у краматорський колектив демонстрував результативну гру у харківській команді «Геліос». На щастя, відзначитися Вікторові не вдалося.

На 18 хвилині гри на вістрі атаки опинився досвідчений нападник «Буковини» Степан Маковійчук. Після вкидання ауту Олександром Вечтомовим, Степан Маковійчук завдав удару по «рамці» «Авангарду». На жаль, переграти Дмитра Жданкова наш земляк не зміг. А на 38 хвилині підопічні Юрія Гія зуміли повести у рахункові. Нападник «Буковини» Василь Палагнюк із лінії штрафного майданчика завдав влучного удару у дальню «девятку». Василь забив свій другий гол у офіційних матчах за «Буковину». А під завісу першої половини зустрічі той Василь Палагнюк, який перебував у штрафному майданчику «Авангарду», опинився на газоні. Арбітр гри вирішив не призначати пенальті у ворота господарів.

У дебюті другої половині зустрічі воротам «Буковини» загрожували Євген Швидкий та Вячеслав Піднебенной. «Пострілу» Євгена головою забракло влучності, а на удар Вячеслава зреагував голкіпер «Буковини» Богдан Когут. А на 57 хвилині зустрічі «Буковина» залишилася у меншості. За порушення правил проти Дмитра Тищенка друге попередження отримав півзахисник Тарас Яворський та достроково залишив футбольне поле. Після цього шанси зрівняти результат втратили той же Євген Швидкий та Дмитро Швець. У ігровому епізоді за участю Швидкого вдало діяв Богдан Когут, а після удару Швеця м’яч пройшов поруч зі стійкою. Міг вийти на «побачення» з голкіпером краматорської команди Олександр Деребчинський, однак страж воріт «Авангарду» Дмитро Жданков зумів ліквідувати небезпеку.

«Буковина» святкувала перемогу з рахунком 1:0 та ділить 7-8 місця з кримським колективом «Титан» (Армянськ). Приємно, що на переможний для нашої команди було заявлено одразу 10 вихованців буковинського футболу. Віримо у те, що «Буковина» зможе порадувати своїх уболівальників і у рідних стінах. 2 листопада підопічні Юрія Гія прийматимуть у рідних стінах сусіда по турнірній таблиці – армянський «Титан».

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору