Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта"-"Олександрія" 1:1

09:50, 28 жовтня 2013

Друге коло 23-го чемпіонату України з футболу «Нафтовик» розпочав  матчем-реваншем з «Олександрією» у себе вдома. Перша гра цього чемпіонату на полі «Олександрії» завершилась поразкою «Нафтовика» з рахунком 4:3. Набравши обертів під кінець першого кола чемпіонату «Нафтовик» вийшов на друге місце в турнірній таблиці набравши на одне очко більше ніж «Олександрія». Так як і передбачалося матч виявився напруженим бо обидві команди прагнули до перемоги. Вже на третій хвилині гості створили небезпечний момент біля воріт «нафтовиків». В’ячеслав Шевченко сильно пробив по воротах та воротар господарів поля зумів зловити м’яча. На відміну у відповідь контратака охтирчан, де особливо відзначився Сергій Артюх, принесла результат і на табло висвітилось 1:0. На 16-й хвилині Сергій міг подвоїти рахунок, та його сильний удар було переведено воротарем на кутовий. Маючи перевагу в одне очко охтирчани продовжували атакувати ворота суперника в повну силу. Олександрійці також тиснули суперника, але захист обох команд не давав довести атаки до логічного завершення. Та все ж таки гості змогли знайти слабке місце в захисті охтирчан і на 21-й хвилині В’ячеслав Шевченко зрівняв рахунок. До кінця першої половини матчу обидві команди продовжували боротьбу створюючи атаку за атакою, та жодна з них не принесла результату обом командам. На 32-й хвилині Левига пробив по воротах з гострого кута та його удар був неточним. Перед самим свистком арбітра, про закінчення тайму, Артем Сухоцький пробив штрафний удар та Максим Лавренюк без особливих зусиль зловив м’яча.

Другий тайм розпочався ще жвавіше. Вже на 5-й хвилині господарі створили небезпечний момент біля воріт суперника, та воротар гостей Руслан Зарубін зумів ліквідувати небезпеку. На 7-й хвилині Андрій Запорожан здалеку сильним ударом пробив по воротах «Нафтовика», але м’яч пройшов вище воріт. Мав можливість вивести команду вперед Євген Радіонов, отримавши гарну передачу від Артюха, він сильно пробив по воротах та на перешкоді цьому пострілу став гравець «Олександрії» і м’яч зрикошетивши пройшов вище воріт. Наступна атака: Саванчук навісив на Зайчука, Владислав пробив головою, та удар вийшов неточним і момент було згаяно. За кілька хвилин Зайчук знову мав можливість засвітити своє прізвище на табло. Отримавши гарну передачу Владислав наніс сильний удар по воротах та голкіпер гостей в падінні зумів зловити м’яча. На 26-й хвилині Антон Шендрік отримав друге попередження і його було вилучено з поля. Отримавши чисельну перевагу «нафтовики» почали навально штурмувати ворота суперника. Олександрійці сіли в оборону і до закінчення матчу гра проходила практично тільки на половині поля гостей. Віталій Прокопченко який вийшов на заміну мав два непогані моменти, та його удари були неточними. Дмитро Башлай також згаяв свій момент, м’яч пройшов вище воріт. На 45-й хвилині була можливість збільшити рахунок в Олександра Яровенка, та воротар олександрійців зумів його переграти. Вже в доданий час гарно пробив по воротах Євген Радіонов та м’яч влучив у воротаря. Незважаючи на чисельну і територіальну перевагу «нафтовикам» не вдалося прорвати оборону суперника, тому матч так і закінчився з нічийним результатом.

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «ОЛЕКСАНДРІЯ» (Олександрія) – 1:1 (1:1)
26 жовтня 2013р. 15.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»  1500 глядачів, температура +12.
Судді: Микола Кривоносов (Київ), Тарас Клименко (Київ), Віталій Сухін (Одеса).
Резервний арбітр: Валерій Кисельов (Суми).
Делегат ФФУ: Олег Геннадійович Зубарєв (Донецька обл.).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Лавренюк, Бояринцев-к, Васільєв, Єрмак, Світличний, Башлай, Павелько( О.Яровенко 70), Зайчук(Разуваєв 86), Левига(Саванчук 59), Артюх(Прокопченко 77), Радіонов. Запасні: Вокальчук, Антонюк, Войцеховський. Головний тренер: Євген Яровенко.
«ОЛЕКСАНДРІЯ»: Зарубін, Сухоцький, Кіча(Лобойко 73), Сидоренко, Зейналов, Запорожан-к, Шевченко(Локтіонов 70, Коломоєць 90+6), Шендрік, Старенький(Бідловський 90+3), Бондаренко, Басов. Запасні: Рудик, Бровченко, Грицук. Головний тренер: Володимир Шаран.
Голи:  Артюх(4) – Шевченко(21).
Попередження: Бояринцев(6), О.Яровенко(78), Єрмак(90+5) – Шендрік(28), Зарубін(84).
Вилучення: Шендрік(71 повторне попередження, недисциплінована поведінка).

 ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору