Новини ЗМІ

Матч лідерів переможця не виявив

08:32, 28 жовтня 2013

Нульовою нічиєю закінчився поєдинок між лідерами Другої ліги, ФК «Сталь» та ФК «Тернопіль».

На початку матчу команди обмінялися гострими моментами, далі домінували тернополяни. Ближче до кінця тайму господарі вирівняли гру, але саме ФК «Тернопіль» мав хорошу нагоду вирватися вперед на 40-их хвилинах.

З середини поля тернополяни навісили в штрафну, де наш нападник Богдан Семенець стояв в положенні поза грою. Однак захисник «Сталі», приймаючи м’яч, вирішив скинути його воротареві, не побачивши, що позаду нього є гравець суперників. Втім нападники ФК «Тернопіль» не скористалися даним моментом, після пасу Семенця Роман Гаврилюк запустив м’я над перекладиною.

На 28-ій хвилині другого тайму вже мали можливість забивати господарі. Сергій Атласюк у підкаті попав в ногу супернику, який саме перетнув межі штрафної, і суддя вказав на 11-тиметровий.

Однак удар в гравця «Сталі» вийшов не надто сильним, а Микола Плетеницький ще й вгадав напрямок, тож зупинив м’яч ліктем і врятував свою команду від пропущеного голу.

Після даного випадку особливо гострих моментів біля воріт обох команд не виникало.

Загалом команди продемонстрували, що недарма очолюють таблицю – гра впродовж матчу була рівною, при цьому суперники максимально зосереджено зіграли у захисті.

Нічиєю лідерів скористався криворізький «Гірник», який після домашньої вирвався на перше місце.

 

Післяматчевий коментар

Василь Івегеш, головний тренер ФК «Тернопіль»:

– Задоволений, що ми взяли своє очко у матчі із серйозним суперником. «Сталь» зараз дуже добре фінансується, команда демонструє стабільність і добротну гру. Нічия з таким суперником – це добре. Попри довгий переїзд ми фізично нічим не поступалися господарям. Результатом задоволений, наші хлопці виклалися по максимуму.

Хотілося звісно залишитися на першому місці після першого кола, наразі ж ми екватор долаємо на другому – в колі команд, які серйозно націлені боротися за вихід в Першу лігу. 

ФК "Тернопіль"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору