Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта"-"Десна" 2:1

10:16, 21 жовтня 2013

Останню гру першого кола 23-го чемпіонату України з футболу «Нафтовик» провів з Чернігівською «Десною» у себе вдома. Гра розпочалася активно з обох сторін. Команди без притирки розпочали штурмувати ворота один одного. Та до ударів по воротах атаки не доходили. На 6-й хвилині скориставшись помилкою захисників і воротаря Єгор Картушов закотив м’яча в сітку воріт господарів поля. Після безглуздо пропущеного м’яча «нафтовики» розпочали шквально штурмувати ворота суперника, та захист гостей надійно прикривав свої ворота і не давав змоги пробити останній удар. Два постріли Сергія Артюха пройшли вище воріт. Лише на 45-й хвилині Роман Світличний небезпечно пробив по воротах, але воротар гостей  зумів в падінні відбити м’яча. Так з рахунком 0:1 команди пішли до роздягалень.

Другий тайм розпочався з навальних атак охтирчан і проходив практично на половині поля суперника. З початку тайму відзначився своїми ударами Віталій Прокопченко: один м’яч було ліквідовано воротарем, другий пройшов вище воріт. На 19-й хвилині в штрафному майданчику гостей було порушено правила проти Владислава Зайчука і арбітр вказав на 11-ти метрову позначку. Стандарт виконаний Олегом Єрмаком зрівняв рахунок у грі. На 30-й хвилині гарний пас головою на Артюха зробив Євген Радіонов, Сергій також головою пробив по воротах, та м’яч попав прямо в перекладину. На 82-й хвилині гості отримали право на штрафний удар біля воріт «Нафтовика», та Максим Лавренюк справно зловив м’яча. Наступна атака господарів, в якій відзначився Євген Радіонов, була доведена до логічного завершення і переваги в одне очко. Під за навіс матчу міг відзначитись і Олександр Саванчук, та м’яч посланий ним пройшов поруч зі штангою воріт.

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» - «ДЕСНА» (Чернігів) – 2:1 (0:1)
19 жовтня 2013р. 15.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»  1500 глядачів, температура +7.
Судді: Павло Чижевський (Київ), Ігор Куценко (Київська обл.), Валентин Куцев (Київ).
Резервний арбітр: Валерій Кисельов (Суми).
Делегат ФФУ: Микола Тіхонов (Донецьк).
«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Лавренюк, Бояринцев-к, Васільєв, Єрмак, Світличний, Артюх(Разуваєв 83), Башлай, Зайчук, Левига(Саванчук 65), Прокопченко(Павелько 69), О.Яровенко(Радіонов 61). Запасні: Вокальчук, Антонюк, Кісіль. Головний тренер: Євген Яровенко.
 
«ДЕСНА»: Федоренко, Жук(Агапов 85), Мельник-к, Каваців, Смалько, Щедраков, Стеценко(Чуланов 67), Малюк(Мачуленко 67), Фурта(Кондратюк 73), Картушов, Козак. Запасні: Шевченко, Рустамов, Бовтрук. Головний тренер: Олксандр Рябоконь.
Голи:  Єрмак(64 пен.), Радіонов(83) -  Картушов(6).
Попередження: Башлай(10), Світличний(31), Прокопченко(55), Бояринцев(66), Разуваєв(90+4) – Малюк(40), Жук(63).

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору